Comentarii pe articolul Arhitect-sef: Apartamentele vechi se vor ieftini cu inca 30%


cumparatorii de ap. vechi sau noi dispar progresiv

Monica Ionescu la 22 Martie 2011, ora 11:37
Puterea de cumparare in Romania, a scazut dramatic si vizibil, o redresare a calitatii vietii in Romania, nu se va percepe, decat, poate prin 2018 - 2019. Pana atunci, oricum, ap. construite inainte de 1989, vor deveni niste sandramale, cu tevaraie ruginita, cabluri electrice perimate, canalizare infundata. Deci, ap. vechi, oricum nu vor mai fi cumparate decat, poate la max. 400Euro/mp. Alea centrale, poate la un 600-700Euro/mp., max. Chiriile vor fi drastic amputate, de legile Fiscului, ce vor fi aplicate precum in Vestul UE. Deci, cine a vandut pana acum, ap. vechi sau noi, este in castig, viitorul imobiliar in Romania este sumbru.
Cristian Nedelcu la 22 Martie 2011, ora 13:23
cei care spun ca scad preturile apartamentelor vechi cu pana la 30 % mai ales arhitecti sunt implicati in constructii de imobile noi care sunt execrabil construite,asa ca lasati-ne cu aceste propagande de ferentari.
Nichit Alina la 22 Martie 2011, ora 16:21
un bloc vechi situat intr_o zona buna va avea un pret bun oricind dar ce te faci cu blocurile noi care sunt construite numai ptr specula .pentru constructia lor sunt folosite mai in toate cazurile materiale ieftine si de proasta calitate .dupa ce te muti incepe calvaru .asa ca mai lasatine cu blocurile vechi

  Inapoi la articolul Arhitect-sef: Apartamentele vechi se vor ieftini cu inca 30%

Setari Cookie-uri