Comentarii pe articolul Romania merge la RAZBOI cu fregata. Costuri de 4,5 MILIOANE DE EURO


O CRIMA!!

Laura Popovici la 22 Martie 2011, ora 21:56
NU CRIMEI!!!
Ce sa caute Romania sa atace o tara???
Noi sintem un popor pasnic, nu un cotropitor!
De ce sa facem jocul marilor puteri??
NU! NU! NU!!!
Dimofte Catalin la 23 Martie 2011, ora 10:29
De ce sa facem jocul, marilor puteri???
Pen'ca marile puteri, de vreo doi ani de zile, ne finanteaza salarii si pensii, iar cine plateste lautarii, comanda muzica, de-aia, stimata doamna. Acum e clar?
Doar vi s-a explicat cum e treaba cu licuricii, ce Dumnezeu e asa de greu de inteles...
Puseele de demnitate sunt dreptul alora care-s in stare sa traiasca pe propriile picioare, ceea ce nu mai este de multa vreme cazul Romaniei.
Altfel, la nivel formal, suntem parte din NATO, ceea ce implica drepturi, dar si obligatii. Daca alianta a decis sa mearga in Libia, vom merge si noi, vrand-nevrand, ca stiti cum e vorba aia cu placintele...
Popescu Alexandra la 23 Martie 2011, ora 10:34
De acord, nu crimei trebuie sa spuna Romania. Tocmai de aceea se alatura Aliantei in demersuri. Dvs stiti ca in Libia se omoara oameni nevinovati? Cotropire? Ce treaba are cotropirea in toata povestea aceasta? Ce vrem noi sa cotropim? Pamnat sterp? Un popor pasnic suntem noi spuneti - ciudat, stirile imi infatiseaza un alt chip al poporului roman - este insangerat si las.

  Inapoi la articolul Romania merge la RAZBOI cu fregata. Costuri de 4,5 MILIOANE DE EURO

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile