Comentarii pe articolul Romania merge la RAZBOI cu fregata. Costuri de 4,5 MILIOANE DE EURO


avem bani

Alexandru Soare la 23 Martie 2011, ora 00:31
In loc sa dea 4,5 mil euro pentru pensii,salarii,sanatate,sau invatamant basescu ne implica si pe noi in razboi.Razboiu asta nu e de noi in primu rand ca nu sunt bani necesari pentru mentinerea echipajelor in zona de conflict si in al doilea rand nu suntem dotati ca franta sua sau marea britanie....
Popescu Alexandra la 23 Martie 2011, ora 10:29
Domnul meu, Romania trebuie sa participe alaturi de tarile Aliantei la acest embargou. Asta inseamna sa faci parte dintr-o alianta - sa iti iei angajamente si sa fii la randul tau ajutat daca / cand va fi necesar. Nu se pune problema daca avem bani sau ba - Romania face parte parte dintr-o structura si trebuie sa raspunsa la apel. Sa luam cazul, cu titlu de exemplu, in care tara x ar dori sa ne atace - tarile Aliantei vor sari in ajutorul nostru fie ca au bani, fie ca nu.
Gura Ovidiu la 23 Martie 2011, ora 11:16
Romania nu ar trebuii sa participe la acest conflict, nu participa la acest conflict toata organiizatia NATO ci doar o parte cum ar fi Franta, SUA, Regatul Unit, Canada , Qatar si Emiratele arabe. Dupa cum ati vazut Germania a zis pas la fel si tarile scandinave din NATO. Noi ne legam la cap chiar daca nu ne doare, politica noastra externa a cam luat-o pe ulei in ultima vreme si ne-am cam stricat unele relatii externe cu unele tarii cu care eram inainte parteneri traditionali.
Turcia de ce nu participa la acest conflict ca doar e si ea parte din NATO ?
Alexandru Dascalete la 23 Martie 2011, ora 12:29
participa si turcia, logistic...
Vintila Tudor la 23 Martie 2011, ora 21:09
E OK CA,PARTICIPAM, SUNTEM UNA DIN TARILE PROTEJATE DE N A T O, DAR SA VEDEM ,IN CAZ CA, ROMNIA ESTE ATACATA ,DACA ATUNCI NE APRA CONEVA DIN ACEASTA ALIANTA.ATUNCI SE VEDE CU ADEVARAT , PRIETENII, SI DUSMANII.
Laura Popovici la 24 Martie 2011, ora 11:32
Popescu Alexandra, vorbeati de DEMNITATE.
Unde-i demnitatea la dvs, ca eu n-o prea "vad"?...
Aceasta este op consecinta a lipsei de demnitate: alianta cu NATO ca sa le fim slugoi in a cotropi tari pe care au pus ochii.
Si Romania a fost cotropita tot de NATO insa la un nivel mult mai parsiv: ne-au integrat!!!

  Inapoi la articolul Romania merge la RAZBOI cu fregata. Costuri de 4,5 MILIOANE DE EURO

Setari Cookie-uri