Comentarii pe articolul Tot mai multi americani sunt disperati si accepta sa munceasca pe gratis


nu se poate

Giugariu Tudor la 29 Martie 2011, ora 14:15
propun concedierea autorului acestui articol, nu nainte de a fi inut fr salariu o perioad important de timp cu dese promisiuni c va fi reangajat.
la 29 Martie 2011, ora 15:14
Subscriu la cele afirmate de di Giugariu Tudor.Oare este necesar sa le dati asemenea exemple patronilor romani care abia asteapta sa profite de salariati.
Valeanu Emil la 29 Martie 2011, ora 15:25
Se poate. Si este foarte posibil ca in viitorul apropiat sa se si intample. Inca nimeni nu moare de foame, dar urmeaza. Nu spun ca este bine - spun ca este posibil si foarte probabil sa se intample. Astazi, in aceasta lume globalizata aproximativ 30-40% din slujbe sunt de tip nou, care nu au mai fost prestate. Il vedeti voi pe patron sa te ia si sa te invete, pentru ca dupa ce ai prins smecheria sa pleci la altcineva, pentru cava mai multi bani. Nu cred pentru ca nu este economic pentru el, si atunci nu o va face. Astazi sunt in IT-ul ramanesc 7000 de slujbe care nu au candidati din lipsa de cunostinte si pregatire. Este o nisa neocupata astazi de cei care pregatesc forta de munca, dar nu pentru mult timp. Se vor prinde de oportunitate si vor actiona. Cel care va invata si va lucra gratis ar trebui sa perceapa actiunea ca o investitie in propria persoana si in acest caz este normal sa te sustii financiar singur. Este adevarat este mai simplu sa dai in cap, sa furi, sa vinzi droguri, dar ... este decizia fiecaruia cum si ce face. Cu cat mai repede accepti ideea ca nu stii si nu esti pregatit pentru un job, cu atat este mai usor si mai productiv sa lucrezi gratis 3-6 luni, ca sa te poti integra. Problema mare nu este ca vei dorii sa muncesti gratis o perioada scurta de timp. Problema este ca STATUL - nu face nimic, dar nimic ca sa creasca numarul locurilor de munca, nici la patron si nici la stat. Si atunci unde vom muncii temporar gratis, ca sa ne putem ulterior integra in campul muncii. Problema este ca lipseste obiectul muncii - cu sau fara salar. Cu stima ing Valeanu
la 29 Martie 2011, ora 16:39
E cel mai stupid lucru pe care l-am auzit (citit).Numai americani puteau genera o asemenea ineptie si sa mai fie si fericiti ca o aplica.
Oare nu e deajuns ca suntem sclavi? Ca muncim pe o suma care ne ajunge doar sa platim facturi,un acoperis si ceva haine care sa ne acopere corpul chinuit de bolile cauzate de hrana proasta pe care o consumam ?
Pardon!Am uitat.Noi nu suntem sclavi pentru ca avem televizoare -la care urmarim doar ceea ce trebuie sa stim pentru a ajunge la fel de tampiti ca cei ce muncesc fara remuneratie - avem si telefoane mobile cu care putem afla ce NU facem in anumite momente ale zilei,avem si DVD-uri si masini -de cele mai multe ori masini care ne depasesc posibilitatile - ascultam manele...etc.Ei bine toate acestea nu le aveau sclavii.Deci,in consecinta noi nu suntem sclavi,suntem oameni liberi care ne construim un viitor luminos muncind pe gratis si bazandu-ne pe ajutorul prietenilor ca ne vor tine in carca pana un patron-care face multi bani folosindu-ne -nefericit ca el are si noi nu avem,ne va face parte la profitul lui si la randul nostru vom putea ajuta un prieten istet care munceste gratis la un patron care nu s-a trezit dimineata prea bine si care continua sa-l foloseasca fara sa-l plateasca.Eh! Buna treaba!Pai...in speranta ca cei ce vor cenzura acest articol sunt plictisiti pentru ca nu au norocul sa munceasca fara sa fie platiti ,vor fi neatenti si vor scapa acest articol asa cum l-am scris (bine sau rau ?!? ) nu pot decat sa va urez decat bine si sa deveniti patroni.E singura ipostaza care va va permite sa mergeti la teatru si care va va defini ca OM
Altfel nu puteti fi decat......
Am trecut o linie punctata pentru ca americanii nu au inventat inca un cuvant care sa sugereze ce este cel ce munceste,fericit,fara plata.
Cu multa "consideratie" Viorel Dobrin

P.S. Promit ca ma voi apuca si eu de "sportul" asta daca istetul care il practica deja imi poate raspunde la urmatoarele intrebari:
1.De unde ia banii pentru a plati transportul pana la exceptionalul loc de munca pe care l-a gasit cu greu,banuiesc.Daca cumva merge cu bicicleta,de unde ia gratis uleiul necesar ungeri schimbatorului.
2.Cu ce plateste taxa pentru parcela de 1/2 m necesara instalarii cutiei de carton pe care o foloseste pe post de domitor,living,baie ?!,bucatarie si...balcon.
3.Cu ce plateste cutia si TVA-ul aferent platii.
4.Cu ce a platit ziarul in care a gasit job-ul
5.Cum la gasit ,avand in vedere ca,banuiesc eu,a fost mare bataie la distribuirea lui
Dar ,gata.A expirat minutul alocat acestui articol.
Tot eu ,Viorel Dobrin!

  Inapoi la articolul Tot mai multi americani sunt disperati si accepta sa munceasca pe gratis

Setari Cookie-uri