Comentarii pe articolul Un restaurant pe saptamana: La haute cuisine contraataca!


Din pacate la noi tot ceafa cu prajiti e la putere!

D Bogdan M la 1 Aprilie 2011, ora 02:38
Romania nu are nici o treaba cu gastronomia fina. Majoritatea clientilor cu bani sunt imbogatiti peste noapte. Ei poate vor manca intr-o zi la un restaurant fin, din curiozitate, dar a doua zi tot la Cocosatu vor da navala, la mici! Noi nu avem clienti educati sa manance bine, nu avem bucatari pregatiti, nu avem ingrediente autohtone sa sustinem un restaurant de high class. Cine crede ca un restaurant de Michelin standard se poate sustine numai cu carne, legume si fructe din import se inseala amarnic. Primul lucru verificat de catre un inspector Michelin este ca meniul sa fie in sezon, ingredientele sa fie locale si proaspete. Noi inca defilam cu meniuri haotice care contin peste 100 de preparate...de prin lume adunate. Poate sa vina la noi Ramsay, Heston sau chiar si Paul Bocuse sa deschida restaurante, nu vor avea cu ce sa lucreze si mai ales pentru cine...vor inchide in cel mult un an.

  Inapoi la articolul Un restaurant pe saptamana: La haute cuisine contraataca!

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile