Comentarii pe articolul NNDKP: Piata imobiliara ar fi scazut cu 70-80% daca bancile nu erau prudente


dezacord

Agent la 7 Aprilie 2011, ora 09:51
Bancile nu executa la orice pret astfel ca nu putem sa ne imaginam ca o supraoferta , in conditiile in care vine din executari , scade pretul atat de mult .Mai degraba asta duce la un blocaj .
Cristian Popescu Ialomita la 8 Aprilie 2011, ora 15:52
Afirmatii de conjunctura, facute de peresoane care au doar relatii tangentiale cu piata imobiliara si competente cel putin relative (ma refer la dl. Olteanu -asa cum a ajuns la BNR, maine, poate va fi numit la Patriarhie si se va exprima cu aceeasi "competenta" asupra problemelor specifice...).
Putem avea fiecare o opinie...dar un fapt sigur si unanim acceptat este ca "bula" imobiliara a carei "spargere" este fenomenul care ilustreaza criza cel mai bine, a aparut din lipsa de orientare si lacomia bancilor , a bancherilor, care au dat credite fara "acoperire".
Partea trista este ca bancile afectate de criza au fost salvate cu banii publici (In SUA, Europa si in Romania - cezi imprumutul FMI), iar acum incep sa faca acelasi lucru. In plus, au si lipsa de bun simt sa se erijeze in "salvatori".

  Inapoi la articolul NNDKP: Piata imobiliara ar fi scazut cu 70-80% daca bancile nu erau prudente

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile