Comentarii pe articolul CODUL MUNCII: Regulile jocului se vor schimba peste patru saptamani


concediulmedcial

Petcu Daniela la 7 Aprilie 2011, ora 20:33
Buna ziua,

inteleg ca , Codul muncii spune ca angajarea sa va face pe baza unui certificat medical ,,daca persoana ce vrea sa se angajeze are o boala cronica si angajatorii nu doresc s-o angajeze , ce varianta are aceasta care vrea si poate munci!!!! sa iasa la pensie cu banii ce ii da statul de nu-ti poti plati nici o chirie , si daca mai trebuie sa si traiesti sau ai o varsta tanara cand mai ai de trescut si un copil minor , ce alternative iti ofera statul,piata , guvernul ,societatea si cum sau ce s-o mai numi ....!!!!!!!

multumesc
PS> astept un raspuns
Ioana la 11 Aprilie 2011, ora 17:35
Si in Codul Muncii de pana acum se solicita adeverinta medicala la angajare, numai ca din pacate nu s-a luat foarte mult in considerare acest element desi destul de important. Acum probabil se va lua in serios.

Cat despre boli, depinde de tipul de boala si cum se impaca ea sau nu cu postul respectiv. Daca spre exeplu sunteti bolnava de inima sau astmatica, nu aveti voie sa lucrati pe un santier sau zona prfauita sau sa faceti un efort mare, stres etc. La acest lucru se refera aceasta adeverinta.

Angajatorul insa este liber sa aleaga pe cine angajeaza, aici nu poate interveni statul. Cu siguranta insa va veti gasi ceva daca nu va dati batuta. Multa bafta!
Gheorghe Cazacu la 20 Aprilie 2011, ora 14:42
vechiul cod la privati nu sa respectat, a fost valabil numai pentru bugetari.acest lucru va ramane la fel. la ce a folosit schimbarea ?

  Inapoi la articolul CODUL MUNCII: Regulile jocului se vor schimba peste patru saptamani

Setari Cookie-uri