Comentarii pe articolul Cutremur de 7,1 grade in Japonia. Economia, in stare GRAVA


Scufundarea Japoniei ?

Codreanu Cezar la 11 Aprilie 2011, ora 12:58
Imi amintesc un film SF din copilarie - anii '80 - numit "Scufundarea Japoniei" care ma uit in ultima vreme nu prea mai pare atat de SF.

Pun o intrebare pentru cei care cunosc mai bine fenomenul:
Este normala frecventa cutremurelor de peste 6 grade in acea zona sau chiar asistam la o modificare a geografiei planetare?

Oricum nu-mi inchipui ce este in sufletul acelor oameni.

Sa auzim de bine!
la 11 Aprilie 2011, ora 22:22
nu se scufunda,mai degraba o parte a Japoniei se deplaseaza spre China.Inceea ce priveste tsunami,in acea zona a mai fost,cand au construit orasele chiar pe malul oceanului,cam stiau ca se poate intampla,dar pt pescari e important sa stea aproape de port si sa poata manipula marfa mai usor.Centralele de la Fukushima probabil ca au fost construite din economie,cu speranta ca nu se va intampla.Pana la acest accident,in Japonia s-a consumat electicitate fara restrictii,se zice ca unele cartiere de distractii din Tokyo se vad din spatiu de cata lumina este,probabil ca de acum incolo vor reveni la o viata mai modesta, fara exagerari.Realesul primar din Tokyo deja s-a referit la pachinko si la automatele de vanzari ca consuma ft mult fara sa fie absolut necesare.
Eugen-Rasvan Davidescu la 11 Aprilie 2011, ora 22:24
Aceastã frecventa ridicata a cutremurelor puternice chiar da de gandit !
Oriec ceva "lava" fierbe acolo in adancuri ....ori, ca tot vorbim de SF, poate fi o noua arma militara, care sa declanseze doar, cumva, aceste fantastice energii din adancuri ?!?!?!!!
Parca sunt prea multe, prea dese si prea puternice !!!!

  Inapoi la articolul Cutremur de 7,1 grade in Japonia. Economia, in stare GRAVA

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile