Comentarii pe articolul Autostrada Cernavoda-Medgidia, in aer. De ce a fost reziliat contractul cu Colas


tronsonul cernavoda-medgidia

Stanciu_Mariana21Yahoo.Com la 11 Aprilie 2011, ora 18:53
Buna ziua, dupa parerea mea nu are nici un rost sa mai continuati nimic, mai bine incercati sa faceti autostrada in vestul tarii asa cel putin putem sa parasim romania in ceea mai mare viteza posibila...Acolo avem nevoie da autostrada cel putin asa consider eu si sunt sigura ca nu sunt singura care are aceeasi parere.
Vasii Dan la 12 Aprilie 2011, ora 18:30
Nu cumva firma Colas a fost prinsa intre doua shpagi? Pe de o parte catre ministerul care a organizati licitatia si de pe alta, catre Consiliul Judetean de factura PSD-ista care trebuia sa dea autorizatiile?
Gheorghe Stanescu la 13 Aprilie 2011, ora 09:44
De ce trebuie totdeauna sa ne rugam de straini ca sa le dam bani, cind constructorii nostrii sint nevoiti sa plece din tara sa munceeasca?
Cu banii pe care ii dam la straini sa ne faca lucrari de proasta calitate putem cumpara utilaje, platii corect specialistii nostrii si muncitorii nostrii si cu o organizare buna am rezolva problema. Asa ar disparea si spaga si interesele unor politicieni si ar mai merge un pic si economia noastra.
Cit costa 1km de autostrada pt economia romana si ce consumuri are?
Pai cam atit:
- costurile materialelor ( nisip, ciment, fier,lemn, etc)
- utilaje ( basculante, camioane, autobuze, buldozere,macarale, escvatoare, autoturisme s.a.)
- consumurile de: combustibili, energie electrica, uleiuri si lubrefianti, anvelope, piese de schimb ( suruburi, garnituri rulmenti, vopsele, etc), mobilier, birotica echipamente de protectie
- Salariile angajatilor se vor cheltuii in zona pe : alimente, sucuri, bere, haine, ghete, medicamente, ziare si reviste, convorbiri telefonice, curve, flori, cadouri, medicamente si doctori, diverse obiecte personale, sapun si lame de ras, si ar putea continua mult aceasta enumerare.
Pt ca toate acestea sa se consume trebuiesc produse. Daca le producem noi avem:
- locuri de munca si salarii
- posibilitatea de a consuma noi la rindul nostru ce produc altii
- am putea platii ratele la bamca
si cite nu am putea daca am avea siguranta economica a zilei de miine.
Statul roman ar cistiga:
- impozite
- tva
- fonduri de pensii
- reducerea efortului bugetar pt somaj
- o imagine mai buna
Si aici enumerarea poate continua.
SINGURA CONDITIE ESTE SA VREM SI NOI SI GUVERNANTII, SI GUVERNANTII SI NOI, SI SA FOLOSIM CIT MAI MULT ,, FABRICAT IN ROMANIA"

  Inapoi la articolul Autostrada Cernavoda-Medgidia, in aer. De ce a fost reziliat contractul cu Colas

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile