Comentarii pe articolul Incognito: Cum sa alegi brokerul de asigurari cu atentie


Promisiuni induiesetoare.Despagubiri dezamagitoare

Kota Jozsef la 13 Aprilie 2011, ora 22:39
Spre deosebire de ideea ca e bine sa alegi un asigurator mare,experientza mea este contrarie,chiar daca cu "micutzii" pot fi mari probleme. Concret, pentru asigurarea de viatza incheiata tarziu,cu unul din marii asiguratori (Alianz Tiriac) dupa 2 ani de "asigurare"soldul era total negativ,iar la renuntzare nu am primit nimic.La ING esti penalizat puternic in primii ani,dar nici chiar nu finantzezi pe "deanboj".
Al 2-lea caz. Intr-o asigurare totala de accident de 20000 de Euro la Groupama pentru un membru depreciat in proportzie de 20-30 % am primit "impresionanta"suma de ca. 300 de Euro dupa ....3 luni si alea cu ..interventzie. Stabilirea despagubirii s-a facut la "ne-ve" adica fara vedere,fara o analiza concreta a cazului si eventualelor sale consecintze de viitor.Se lucreaza pe baza de % si indiferent de costul refacerii (spitaliizare,tratamente post spitaliizare,consecintze) desi in contractul de asigurare se precizeaza ca se deconteaza cheltuielile facute. Asa ca la "pomul laudat..."

  Inapoi la articolul Incognito: Cum sa alegi brokerul de asigurari cu atentie

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile