Comentarii pe articolul De ce nu pot lua studentii credite. Cine este de vina?


De ce nu pot lua studentii credite. Cine este de vina?

Ioana Hura la 19 Aprilie 2011, ora 11:36
Pentru a obtine credite studentii din Romania ,ar trebui in primul rand o restructurare a invatamantului.As avea intrebarea:pe ce baza ar putea obtine un student un astfel de imprumut?
Am copilul in ultimul an de liceu,situatia finciara este foarte precara ,fiindca il intretin de una singura.Copilu este foarte bun,a fost acceptat la 5 facultati din Anglia.Problema este ca din cauza crizei financiare si a numarului tot mai mare de studenti merituosi,nu se mai acorda burse studentilor din afara , incepand cu acest an.Ce pot sa fac?...Cine ma poate ajuta ?...Care este solutia pentru ca visul copilului sa se implineasca?
Muncesc si abia fac fata cheltuielilor curente.Copilul vrea sa invete si sa munceasca,dar pentru a ajunge in Anglia si a obtine un loc de munca sunt necesari 3000 de euro.Scolarizarea este asigurata de cei de acolo ,dar cheltuielile curente trebuie sa le suportam noi.
Sper ca in viitor ,sa se faca ceva cu advarat pentru copiii nostri.
Ioana Muresan la 19 Aprilie 2011, ora 11:47
Copilul dumeavoastra ... cel mai probabil, daca pleaca la studii in Anglia, nu se va mai intoarce in tara; deci intrebarea e : merita sa investeasca statul in oameni pe care ii pierde?
Enache Elena Mihaela la 19 Aprilie 2011, ora 12:00
cautati pe internet toate bursele posibile, inclusiv Dinu Patriciu......aplicati la toate....
Iuliana Olaru la 19 Aprilie 2011, ora 13:56
Pai, statul/o companie din Romania ar putea acorda o bursa daca este intr-adevar bun si sa puna o conditie de genul "primii 5 ani ii lucrezi la noi".
Ramona la 20 Aprilie 2011, ora 13:29
De ce mai cultivam legume de calitate pentru export daca le vor manca altii?De ce sa oferim / prestam servicii de calitate daca vor beneficia altii? Pentru profit,renume si o colaborare fructuoasa pe termen lung .
Sa nu avem o gandire limitata,dragi romani! Sa incurajam performanta de oriunde pentru oriunde si vom beneficia candva de asta , sunt sigura. Si daca nu direct, atunci indirect !Este cea mai buna campanie de promovare a Romaniei peste hotare !Si cea mai ieftina ..............

  Inapoi la articolul De ce nu pot lua studentii credite. Cine este de vina?

Setari Cookie-uri