Comentarii pe articolul Ce se va intampla cu Euribor in 2011?


preturi imobile in RON

Caraman Cristina la 20 Aprilie 2011, ora 14:16
Creditele in Euro sunt inevitabile deoarece piata este dominata de banci cu capital strain care aduc Euro pe piata si ar da dobanzi in RON mult mai mari. Deci ca sa poti lua sume mai mari te imprumuti in valuta ca e dobanda mai mica. Mai este si limitarea pe care o da valoarea imobilului care a scazut destul de mult.
Resursele atrase de la populatie in depozite sau conturi de economii la vedere sunt pe termen scurt, maxim mediu si randamentele nu mai reusesc sa acopere si inflatia si impozitul, ceea ce le face nesigure si clientii cauta alternative mai profitabile de plasament optand pt Aur, Argint, Petrol sau bursa.
Pentru a nu bloca piata imobiliara ar trebui trecute preturile imobilelor in RON. Asa cum platile pe teritoriul Romaniei se fac doar in moneda nationala tot asa ar trebui restrictionate si acest tip de tranzactii, mai ales ca si grila notarilor este in RON.
Oana Minea la 21 Aprilie 2011, ora 11:25
De acord. O trecere a preturilor la imobile in RON ar fi oportuna in acest moment de apreciere a leului.

  Inapoi la articolul Ce se va intampla cu Euribor in 2011?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile