Comentarii pe articolul Patriciu a deschis peste 460 bacanii Mic.Ro intr-un singur an


mic.ro

Dan la 21 Aprilie 2011, ora 14:49
patriciu ori nu gandeste,ori arunca banii pe fereastra pentru campania lui basescu,la calitatea marfurilor si a pretului la magazinele mic.ro sa fie multumit cu 2-3 milioane vanzari cine intra odata in magazinele lui patriciu a doua oara nu se mai apropie de ele,marfa proasta,expunere si servire execrabile,preturi la fel de mari ca la magazinele de fite
Coco la 22 Aprilie 2011, ora 13:54
Inteleg de aici ca nici pe departe sa se fi recuperat investitia in 6 luni cum povestea initial. Oricum ii urez spor la treaba. Poate in 100 de ani ajunge si el de la invirtit banii altora in comert, la productia reala. Nu de alta dar la magazine pe cap de locuitor stam bine, la munca si produs final pe cap de locuitor stam rau de tot.
Cinciu Sorin la 22 Aprilie 2011, ora 16:38
Stii care este problema Dane ? Ca d-nul Dan Costache "Dinu" Patriciu gandeste ! Iar despre faptul ca "arunca banii pe campania lui Basescu ", da-mi voie sa nu fiu de acord. Pai sa-ti aduc aminte acum cativa ani dupa ce d-nul Basescu l-a umilit prin tribunale, dupa ce d-nul Patricu a gustat placerile unei nopti de arest, m-as mira Iar referitor la opinia ta negativa despre magazinele mic.ro (personal, produse, aprovizionare etc. etc.) ei bine, asta este parerea ta si ai dreptul sa ti-o exprimi liber. Dar iti atrag atentia ca sunt (multi) oameni cu pareri pozitive despre aceste magazine.
Revenind la gandirea d-nului Dan Costache "Dinu" Patriciu, eu cred (si timpul imi va da dreptate) ca de fapt toata aceasta investitie va fi vanduta peste un anumit interval de timp (eu estimez in 2 maximum 3 ani). Ma exact, se va copia modul de vanzare a retelei poloneze Zabka Polska. Polonezii aveau peste 2.400 de magazine de cartier, cu vanzari de peste 2,5 miliarde euro anual. Si ca fapt divers, polonezii au vandut si cateva sute de magazine pe care le aveau intr-o alta tara (Slovenia). Asta apropo de extinderea a catorva sute de magazine mic.ro in Moldova. Cumparator ? Stai linistit cred ca oamenii de la Mercadia Holland BV discuta deja cu Tesco
Pana la urma nu il condamn pe d-nul Dan Costache "Dinu" Patriciu. Va investi cateva sute de milioane de euro si va dori sa-si vanda investitia pe un profit dublu sau triplu. Este o mentalitate de capitalist.
Din pacate, acesta mentalitate de capitalist este combinata cu un dispret total fata de competitorii sai. Pentru ca d-nul Patriciu nu a avut curajul sa concureze cu marile retele internationale de retail (are numai un singur punct de intalnire cu o parte din marile retele internationale de retail, prin magazinele MiniMax, viitoarele Mac.ro, magazine care vor simti curand gustul concurentei cand Lindl va incepe expansiunea celor 150 de magazine Lindl, deja pregatite ).
D-nul Patricu concureaza, cu mult curaj, cu micile afaceri de familie, cu micile magazinase si buticuri de cartier. Si probabil, seara, inainte de culcare, mai bifeaza, cu un zambet fericit, cate 50 100 de concurenti distrusi
Daca d-nul Dan Costache "Dinu" Patriciu ar fi avut o alta mentalitate de capitalist, o mentalitate de capitalist ROMAN, pe langa placerea de a-si investi proprii bani intr-o retea de magazine de cartier, ar fi gandit si o Asociatie a MICILOR INTREPRINZATORI si COMERCIANTI din ROMANIA sub sigla MIC RO (desigur, titlul este o inventie !!!), o asociatie care sa atraga zecile de mii de magazine de cartier din toata tara, o asociatie care sa ofere sprijin financiar, produse, logistic, juridic etc etc. micilor magazine de cartier, o asociatie care sa lucreze sub brandul mic.ro. ei bine... sa fii convins ca d-nul Dan Costache "Dinu" Patriciu ar fi avut in primii doi ani de functionare, probabil, 4.611 magazine mic.ro, nu 461 de magazine mic.ro cat are in acest moment.
Si inca ceva nu cred ca ne-am putea inchipui ce influenta (politica si sociala) ar fi avut acesta asociatie
Dar, din pacate (pentru micile magazine de cartier), probabil ca aceasta idee prosteasca (de a strange micile magazine intr-o asociatie), este considerata de un liberal, ca d-nul Dan Costache "Dinu" Patriciu, o utopie socialista.
Petre Soglu la 22 Aprilie 2011, ora 21:26
E scum domne la ceilanti e mai ieftin din cauza asta nu intra nimeni in magazinul de la noi din cartier

  Inapoi la articolul Patriciu a deschis peste 460 bacanii Mic.Ro intr-un singur an

Setari Cookie-uri