Comentarii pe articolul Finala "Romanii au talent", urmarita de 3,3 mil. persoane. Nu a intrecut recordul din martie


DEZAMAGIRE TOTALA !

Mi-E Rusine Ca-S Roman la 26 Aprilie 2011, ora 15:43
Ca si pentru mine si cei peste 99% care au scris azi mesaje pe toate site, ESTE O DEZAMAGIRE TOTALA !

Rusine in primul rand juriului care a lasat sa treaca de semifinale un asemenea "talent"
Se poate compara vocea lui Narcis sau a Rebecai sau munca acelor gimnasti cu behaiala acestui pusti ce misuna ca toti de teapa lui noaptea printre blocurile din mahala ???
Asta e tara in care traim, asta e nivelul de apreciere al valorilor, nivelul de cultura si de intelegere, astora li se da voie sa se afirme acordand spatii de emisie la tot felul de manelisti, derbedei si tigani care au ajuns sa aiba seriale si emisiuni de te apuca greata ca traiesti in Romania. Astia sunt cei care scriu pe pereti, in tramvaie in autobuze si metrou, taie si sparg, lasa gunoaie in urma pe unde trec, care fura aici si oriunde in lume, care ocupa bazilici si li se mai da si cate 1000 de euro sa scape de ei. Astia sunt cei care voteaza ca retardatii si la care alearga cu sirenele la maxim microbuzele mercedes ale politiei, salvarile smurd si masinile de pompieri, platite din banii nostri sa-i desparta dupa ce se taie cu sabiile, se impusca intre ei si dau foc la case. Ce viitor are un astfel de "talent" care behaie dezgustator ??? Concluzia e ca oamenii de bun simt si cu educatie sunt din ce in ce mai putini si scarbiti de mocirla asta care se generalizeaza pe zi ce trece. Rusine PRO TV ! Rusine Mihai Petre ! Rusine tuturor televiziunilor comerciale si altor mijloace mass media care in lacomia dupa bani murdari si manjiti au devenit rampa de lansare pentru scursura societatii mai rau dacat cele mai ordinare tabloide. Credeti ca asta e doar parerea mea ? Cititi comentariile pe toate site si veti vedea ca nici macar 1% nu sunt de acord cu ceea ce s-a intamplat in finala.
Nu o sa mai pierd timpul alta data sa ma uit la PRO-TV si mizeriile lor de emisiuni cu tigani si manelisti !!!

  Inapoi la articolul Finala "Romanii au talent", urmarita de 3,3 mil. persoane. Nu a intrecut recordul din martie

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile