Comentarii pe articolul De ce nu merg fondurile europene? Angajatii "RUP POARTA" la 16:30 din cauza salariilor


de la 1 mai Noul Cod al Muncii-performanta

la 28 Aprilie 2011, ora 22:32
daca se aplica legea de al 1 mai - noul Cod al Muncii, si se stabileste performanta vom putea absorbii mai multe fonduri europene. Oricum acei functionari in domeniul privat nu isi gasesc slujbe, iar o parte din vina este si a sefilor directi si a ministrului de resort, Nu-i obliga nimeni sa lucreze ca bugetari . As dori sa le fiu sef 6( sase) luni
la 29 Aprilie 2011, ora 10:16
Ai vrea tu sa le fii sef 6 luni!!!!!!!!!!!!!!!! Mai tinere esti OLTEAN? Ca numai astia doresc sa fie sefi pe oriunde se duc in tara asta. Ce tot ii dai cu privatii astia?
Eu cunosc cazuri in care salariatii sunt retinuti zilnic peste program si nu o ora-doua, ci 6 - 7 ore, deci muncesc 14 - 15 ore pe zi pe un salariu de 8 ore. Crezi ca e bine asa? De ce trebuie sa fie patronul atat de nemancat? Ai impresia ca Inspectia muncii nu cunoaste acest lucru? Toti patronii profita de saracia din Romania si-i exploateaza pe salariati la sange, iar acestia accepta pentru ca nu au incotro. Dar cat crezi ca va mai tine treaba asta? Deci mai gandeste-te, ca nu toti salariatii sunt nepregatiti si lenesi, iar salariul de 600-800 lei este ridicol. Tu ca sef ce salarii le-ai propune? Singura varianta este existenta unor criterii de performanta clare si realizabile, prevazute prin contractele de angajare, cu acordarea de bonusuri si plata orelor suplimentare si demiterea celor care nu-si realizeaza sarcinile.

  Inapoi la articolul De ce nu merg fondurile europene? Angajatii "RUP POARTA" la 16:30 din cauza salariilor

Setari Cookie-uri