Comentarii pe articolul NUNTA SECOLULUI: Iata primele poze cu tinutele celor doi miri


prea mult fast

Ecaterina Iosca la 29 Aprilie 2011, ora 15:32
Este criza?Chiar era nevoie de atata parada/Oare mai suntem egali in fata lui DUMNEZEU? Sau se cred zei?Totul este nimic!Prea mult fast pentru NIMIC!
Cozma Estera Corina la 29 Aprilie 2011, ora 20:21
Totusi ai uitat ca e print?
Trifan Raluca la 30 Aprilie 2011, ora 16:15
NIMIC? Cum poti spune ca e "NIMIC"aceasta nunta a deceniului. Pai a fost de un exagerat de bun gust si f f f multa decenta pentru o nunta princiara.
Tache Andrei-Bogdan la 1 Mai 2011, ora 12:32
Ecaterina, este vorba de nunta celui mai important print si a celei mai importante printese de pe pamant. Bineinteles ca trebuie sa fie fast. Aceasta nunta a costat aproximativ 150 mil lire si va aduce la economia Marii Britanii in urmatorul an de zile aproximativ 1 miliard de lire la buget, conform specialistilor in finante. Cand vorbesti de criza, nu te uita numai la tine in frigider sau portofel ci mai si gandeste in perspectiva. Este un super business cu o campanie de marketing extrem de reusita. In ceea ce priveste egalitatea in fata lui Dumnezeu, nu s-a intors nimeni inca de dincolo ca sa ne zica cu certitudine daca suntem ori nu egali. Deocamdata ne traim viata pe pamant. Iar pe pamant niciodata oamenii nu au fost egali.

  Inapoi la articolul NUNTA SECOLULUI: Iata primele poze cu tinutele celor doi miri

Setari Cookie-uri