Comentarii pe articolul 10 locuri din Romania in care sa te retragi la pensie


10 locuri din Romania in care sa te retragi la pensie.

la 5 Mai 2011, ora 10:29
Articolul acesta este "varza". SE amesteca doua teme pensionarii si oamenii de afaceri stresati, care evident au cu totul alte optiuni si posibilitati financiare.
In cazul pensionarilor criteriile de alegere a unui loc de retragere sunt de obicei:
- un climat suportabil;
- facilitati de transport;
- utilitati urbane;
- o comunitate prietenoasa, neagresiva;
- si mai ales servicii medicale de calitate.
Oamenii de afaceri care doresc sa se reorienteze au cu totul alte criterii de evaluare a unor locuri cu potential de investitii.
Neagu Verginia la 5 Mai 2011, ora 13:10
Prin acest articol se dezinformeaza opinia publica.
Ziaristul care a scris articolul despre Gura Humorului este prost informat.
Filatura de bumbac Gura Humorului functioneaza din 1999 si investitia nu a dat gres.Partia de schi este construita si functioneaza din 2010.
Enescu la 6 Mai 2011, ora 16:25
Localitatea Horezu, Rm. Vâlcea, si comunele învecinate oferă, într-adevar, pentru pensionari cele mai bune condiții, fiind totodata și o zona nepoluată în care stresul nu are ce căuta. Locuitorii sunt oameni primitori, gospodari și, in general, cu dare de mână. Pământul este roditor și legumele se fac din belșug, putând fi ecologice, dacă pensionrul își dorește acest lucru. Vă relatează o pensionară care a trăit 42 de ani la oraș și a lucrat la catedră ca profesor de română. Însă ATENȚIE!nimic nu e posibil dacă nu-ti place grădinăritul sau nu iubești natura ca să-i simți binefacerile.

  Inapoi la articolul 10 locuri din Romania in care sa te retragi la pensie

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile