Comentarii pe articolul De ce nu vom fi pregatiti niciodata sa platim pentru continut online


taxare?

Bratosin Carmen la 5 Mai 2011, ora 17:14
avind in vedere ca nu mi-am luat si nici nu am de gind sa imi iau aifon, aiped si alte aiuri, nici smartfon, pentru ca nu dau banii pe ce e la moda ci pe ceea ce imi este util, o sa intru pe net in continuare de pe laptop. daca va fi pusa o taxa pe continut online, nu o sa mai intru pe site-ul ala, simplu. asa cum e acum cu financial times sau cu anumite articole din ziarul financiar. ma reorientez si o sa citesc altceva.

si la fel si cu mailul sau cu orice altceva, o sa trec la variantele gratuite sau daca nu vor mai exista, o sa renunt de tot.

in definitiv, pina acum 12 ani nici nu aveam internet...
Bobis Ovidiu la 5 Mai 2011, ora 22:10
Trebuie oferit si ceva in plus pentru continutul platit...de exemplu acces la un server cu filme pe timp de o luna in banii platiti pt abonament..
Ovi Ova la 5 Mai 2011, ora 23:39
Dl ziaristi de la Wall-street, daca site-ul dvs ar fi cu plata cine credeti ca ar mai intra pe el ? Dvs ati vrea asa ceva, s-ar mai motiva economic asa ceva, sa tii un site pe care nu intra nimeni ?!
Poate sa se puna aceasta problema, dar nu e in spiritul a acelor oamenii care au alcatuit prima data international network, adica circulatia libera a informatiei.

  Inapoi la articolul De ce nu vom fi pregatiti niciodata sa platim pentru continut online

Setari Cookie-uri