Comentarii pe articolul Controale in tara: Vezi cate contracte de munca au fost inregistrate


Somajul va disparea !!!. De asemenea si munca la negru.

Valeanu Emil la 8 Mai 2011, ora 14:08
Este vorba despre o lovitura crunta data muncii la negru si somajului !!!. Daca se continua cu acest ritm in 10 zile am terminat cu somajul si vom fi pe primul loc in UE la acest capitol ( sa vedeti cum vor venii la noi nemtii si francezii sa ia lectii), si intr-o luna buna am eradicat complet munca la negru. Delegatii din lumea intreaga vor sta la coada sa vada si sa analizeze minunea. Parca o aud pe doamna consiliera Vass si pe premier ca inchina aceasta fabuloasa realizare - cu devotament - Congresului PDL, care a adus atata bunastare romanului un pic ,, limitat,,.
Ce nu ne spun impostorii, incompetentii si ametitii care ne conduc este ca aceste contracte sunt propbabil ale zilierilor necalificati, care la final tot fara protectie vor fi, pentru ca aceasta masura nu este gandita sa le rezolve lor protectia, ci sa aduca trei lei la buget ca Basecu, Boc si suita portocalie sa mai poata face praf si pulbere niste bani. Nu cred ca cifra de 60700 de contracte este reala - administratia noastra nu este atat de eficienta incat sa poata aduna intr-o singura zii, inregistrarile de pe 4 zile, sa le centralizeze si sa le si publice.Probabil ca dl ministru interimar Boc s-a batut pe burta si a raportat ce au vrut muschii lui. Si asa nu raspunde pentru nimic. Un fals in plus sau minus nu mai conteaza . Sa fim sanatosi. Vom avea ce povestii nepotilor !!!!

  Inapoi la articolul Controale in tara: Vezi cate contracte de munca au fost inregistrate

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile