Comentarii pe articolul Concluziile FMI: Vezi aici ce risca Romania


Unde nu se poate fura, nu exista interes

Haitchi Ioana la 9 Mai 2011, ora 11:29
Ma indoiesc profund ca Romania va reusi anul acesta sa finalizeze proiectele pentru cele 1,5 miliarde de Eur. Va iesi un mare scandal. Daca nu se pot fura acesti bani, pentru statul roman devin neinteresante aceste proiecte. Acesti bani sunt probabil "pusi de-o parte", pana cand "expertii" spera sa gaseasca "inginerii financiare" in stil Botis. Tara asta ARDE la propriu dupa acesti bani pentru a urni din loc "carutza".
Stiti dumneavoastra cate firme si-au depus dosare pentru proiecte de acest gen si au primit doar partial banii, inca de mai bine de 1 an? Umbla vorba prin "satul cu ministri" ca trebuie sa cunosti oameni care sa te "ajute".

Eu am sa urmez sfatul Presedintelui si am sa plec intr-o tara civilizata unde munca este respectata si unde sunt sperante ca atunci cand va veni vremea, sa poti sa ai pretentii la o pensie decenta.
Iordan Mircea la 9 Mai 2011, ora 16:14
Este evident ca fondurile europene nu intereseaza pe "antreprenorii" romani deoarece :
- proiectele odata finantate trebuie finalizate la termenele si valorile convenite si nu cum se intampla cu lucrarile finantate de guvern unde se lungesc termenele si se dubleaza valorile initiale
- controlul utilizarii fondurilor este mult mai strict si nu mai merge cu interventii pentru "intelegerea" unor aspecte
Acesta este motivul pentru care nu s-au facut drumuri cu fonduri europene. Cred ca toata lumea stie acest lucru numai guvernantii si presedintele cred ca noi suntem prosti si nu intelegem situatia !

  Inapoi la articolul Concluziile FMI: Vezi aici ce risca Romania

Setari Cookie-uri