Comentarii pe articolul Cum ati depasit recesiunea?


Cum ati depasit recesiunea?

la 13 Mai 2011, ora 12:37
Nu am iesit din recesiune , din contra sunt in cadere libera. Si Boc care ne spune ca somajul a ajuns la 5 si ceva la % ia cumva in calcul pe cei care au iesit din plata si nu au gasit un loc de munca. Asa cum mulți analisti spun somajul este la 10 % poate mai mult. Nu se poate ca tari ca Spania sau altele sa aiba somaj mare iar noi atat de mic. Si nu se compara nivelul lor de trai cu al nostru.
Blenyesi Jeno Istvan la 14 Mai 2011, ora 00:26
De la Bucuresti se vede altfel poate , dar in tara sunt pline orasele de oameni necajiti care sunt tot mai saraci. In tara criza este in toi si se agraveaza pe zi ce trece. Foarte multi isi pierd locurile de munca pt ca se inchid magazine, ataliere mici etc. Acesti oameni isi pierd si bruma aia de venit de 400-600 lei care au avut-o Cum poti sa spui ca te-ai oprit din cadere cand te duci in mgazine si vezi ce pustii sunt, stau vanzatorii si fac integrame. Poate la Bucuresti la domnul Boc si la domnii ministri, secretari de stat, subsecretari de stat, consilieri, etc. se vede altfel cand nu te gandesti ce pun pe masa copiilor maine. Parerea mea este ca tot ce iese din gura lor in momentul de fata este propaganda electorala sa se faleasca ei ca au scos Romania din criza pe camd incepe campania electorala. Isi pregatesc terenul pentru la anul.

  Inapoi la articolul Cum ati depasit recesiunea?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile