Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Mai scad preturile locuintelor dupa iesirea din recesiune?


Raspuns

Istvan Sarkany la 16 Mai 2011, ora 15:52
Locuintele vechi o sa scada inca foarta multa vreme de acum incolo. Locuinte noi nu se vor mai construi asa de multe, cele care vor fi in locatii bune si calitate buna, se vor vinde la preturi similare cu cele de acum. Cele proaste nu se vor mai vinde.
la 16 Mai 2011, ora 23:01
Mai scad. Marea iesire din recesiune este doar pe hirtie, in realitate oamenii isi pierd locurile de munca, puterea de cumparare este in scadere, perspective DE DEZVOLTARE NU EXISTA, asa ca oamenii nu prea au bani de cheltuit pe case scumpe. Doar speculantii vor cumpara, insa ei cauta tot chilipiruri si nicidecum case scumpe.In acest moment sunt 2 categorii de persoane care cumpara: speculantii si oamenii care doresc case ieftine. Clasa de mijloc, cei care puteau da un pret mai mare pe ele ori si-au achizitionat pina in acest moment locuinta dorita si nu mai au nevoie ori mai asteapta ieftinirea lor.
Deci nimeni nu arunca cu banii in case si nu exista motive de crestere a pretului.
Mihaela

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Mai scad preturile locuintelor dupa iesirea din recesiune?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile