Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Mai scad preturile locuintelor dupa iesirea din recesiune?


Preturile vor mai scadea!!!

Untesu Emanuel la 16 Mai 2011, ora 17:11
Inca mai este loc de scazut. Pretul unui apartament trebuie sa fie corelat cu cererea si puterea de cumparare. Asa ca vor mai scadea! Cu siguranta!
la 16 Mai 2011, ora 21:31
Sincer, preturile au unde sa scada inca 25-30%, toata lumea doreste sa vanda dar nimeni nu cumpara, nu cumpara pt ca nu sunt apti pt a se incadra intr-un credit. Cel putin inca 2-3 ani preturile vor scadea usor, un maxim de 10%, cert este ca va mai dura inca 15 ani sa mai vedem acele preturi din 2008.
la 17 Mai 2011, ora 01:01
apartamentele se vor duce in jos inca 10-15% in acest an si inceputul anului viitor. din vara lui 2012 vor creste. cele mai multe vanzari vor incepe a fi in primavara anului viitor.asa ca mai asteptati. sa vedeti cand incep sa le tremure picioarele bancilor in primavara anului viitor. cum vor refinanta creditele , numai sa plateasca lumea creditele luate inainte de 2008.
Caimac Laurentiu la 17 Mai 2011, ora 12:00
totul depinde de cat de repede vor avea lichiditati cetatenii tarilor industrializate, pentru a le orienta in investitii pe pietele emergente. preturile apartamentelor nu pot creste in conditiile actuale ale economiei decat prin scaderea dobanzilor bancare, ceea ce este putin probabil, este de parere imomedia.ro

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Mai scad preturile locuintelor dupa iesirea din recesiune?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile