Comentarii pe articolul Basescu arunca bomba: Cresterea TVA, o EROARE POLITICA


majorare TVA

la 19 Mai 2011, ora 12:52
Praf in ochi. Basescu a avut in mana toate parghiile sa nu se intample asta.
Acum este prea tarziu
Ienosdan Traian la 19 Mai 2011, ora 14:00
minciuni sfruntate - inclusiv T.B. a sustinut marirea TVA,dar se apropie alegerile si vor aparea pomenile electorale.
Radu Fanel la 19 Mai 2011, ora 14:42
Cine il mai crede ascum pe Base inseamna ca isi merita soarta.Din pacate in Romania nu sunt oameni hotarati sa puna "capat"regimului lui Base! Ceea ce s-a intamplat pana acum este nimic din ceea ce va sa vina daca mai dureaza cu acest "regim"(gasca pusa pe inavutire cu orice pret).
De ce nu a iesirt Base inqainte de 7.05.2010 sa ne spuna in ce mod a incercat sa evite "reasezarile!!!!" de salarii(prin ce masuri reale)si sa evite criza celor saraci!
Acum poate sa vina sa ne spuna ca a fost o eroare politica!??De ce Nu revine la 19%????Stilul este specific basescian si nu mai este nimic de facut.Din pacate i s-a dat puterea si nici nu a stiut si mai ales nici nu stie ce sa faca cu ea pentru poporul roman ci doar pentru "gasca"sa!!!!
Ciprian Alexandru la 19 Mai 2011, ora 16:39
Daca stam sa gandim putin logic , iesirea din criza inseamna bani lichizi pe piata , iar marirea tva nu a facut decat sa micsoreze puterea de cumparare a romanului...sa nu mai pomenesc de investitori...nu ca as fi pt TB , mai ales acum,vorba zicalei : "dupa razboi,multi viteji se-arata" , dar asta ar fi trebuit gandita cu capu' nostru , nu a celor de la FMI ....
Daniel Sava la 19 Mai 2011, ora 18:11
Nu era nevoie de scaderea sau impozitarea pensiilor. Nu era nevoie de cresterea TVA-ului. Erau suficiente: normalizarea salariilor bugetarilor si punerea lor in echilibru cu salariile din privat, eliminarea pensiilor necuvenite, speciale, unflate, deci, normalizarea pensiilor. Eliminarea gaurilor negre si a risipei bugetare. Era suficienta o luna pentru toate astea daca era barbatie politica. Cu jumatati de masura am ajuns cam tot pe acolo dar in timp.

  Inapoi la articolul Basescu arunca bomba: Cresterea TVA, o EROARE POLITICA

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile