Comentarii pe articolul Basescu arunca bomba: Cresterea TVA, o EROARE POLITICA


majorare TVA

la 19 Mai 2011, ora 12:52
Praf in ochi. Basescu a avut in mana toate parghiile sa nu se intample asta.
Acum este prea tarziu
Ienosdan Traian la 19 Mai 2011, ora 14:00
minciuni sfruntate - inclusiv T.B. a sustinut marirea TVA,dar se apropie alegerile si vor aparea pomenile electorale.
Radu Fanel la 19 Mai 2011, ora 14:42
Cine il mai crede ascum pe Base inseamna ca isi merita soarta.Din pacate in Romania nu sunt oameni hotarati sa puna "capat"regimului lui Base! Ceea ce s-a intamplat pana acum este nimic din ceea ce va sa vina daca mai dureaza cu acest "regim"(gasca pusa pe inavutire cu orice pret).
De ce nu a iesirt Base inqainte de 7.05.2010 sa ne spuna in ce mod a incercat sa evite "reasezarile!!!!" de salarii(prin ce masuri reale)si sa evite criza celor saraci!
Acum poate sa vina sa ne spuna ca a fost o eroare politica!??De ce Nu revine la 19%????Stilul este specific basescian si nu mai este nimic de facut.Din pacate i s-a dat puterea si nici nu a stiut si mai ales nici nu stie ce sa faca cu ea pentru poporul roman ci doar pentru "gasca"sa!!!!
Ciprian Alexandru la 19 Mai 2011, ora 16:39
Daca stam sa gandim putin logic , iesirea din criza inseamna bani lichizi pe piata , iar marirea tva nu a facut decat sa micsoreze puterea de cumparare a romanului...sa nu mai pomenesc de investitori...nu ca as fi pt TB , mai ales acum,vorba zicalei : "dupa razboi,multi viteji se-arata" , dar asta ar fi trebuit gandita cu capu' nostru , nu a celor de la FMI ....
Daniel Sava la 19 Mai 2011, ora 18:11
Nu era nevoie de scaderea sau impozitarea pensiilor. Nu era nevoie de cresterea TVA-ului. Erau suficiente: normalizarea salariilor bugetarilor si punerea lor in echilibru cu salariile din privat, eliminarea pensiilor necuvenite, speciale, unflate, deci, normalizarea pensiilor. Eliminarea gaurilor negre si a risipei bugetare. Era suficienta o luna pentru toate astea daca era barbatie politica. Cu jumatati de masura am ajuns cam tot pe acolo dar in timp.

  Inapoi la articolul Basescu arunca bomba: Cresterea TVA, o EROARE POLITICA

Setari Cookie-uri