Comentarii pe articolul Basescu arunca bomba: Cresterea TVA, o EROARE POLITICA


Atitudine tipica din partea Basescu-lui

Baciu Cristi la 19 Mai 2011, ora 13:10
Bai frate, asta si acum este in OPOZITIE?
VAI, ...... ce penibil!!!!
Asta si daca ar fi ultimul locuitor al planetei, tot in opozitie s-ar situa.
Poate sa dea mana cu GIGI. Si atitudinea noastra fata de el ar trebui sa fie aceeasi: ....... LASA-NE, LASA-NE.........
Stanila Mihai la 19 Mai 2011, ora 13:57
cu ce i-a ajutat pe finantisti cresterea tva cu 8%?este cea mai tampita idee care putea veni.s-au redus salariile si pensiile,s-au concediat oameni,rezultatul fiind o masa si mai mare de someri si una de angajati cu salarii mult mai mici.apoi a crescut tva-ul cu 8%. rezultatul?puterea de cumparare a romanului s-a prabusit.au crescut toate preturile.in plus,au scumpit la greu si benzina,la care consiliul concurentei nu face nimic de ani de zile.si atunci?problema e ca banii se duc pe ridzi, udrea, videanu, boc si familia basescu. noi, ceilalti, cu ce traim? sa traiti bine! e valabil doar pentru basescu si acolitii lui, impreuna cu familiile. poporul? e bine cand vezi cum ninge viscolit din spatele unui geam, de la caldura, dar cei care nu au ce manca si cu ce se imbraca sau incalzi ce vor face? sa munceasca? unde? in tara nu sunt solutii. erori dupa erori, fara nici un vinovat. nu e un paradox????
Acatrinei Marcel la 20 Mai 2011, ora 18:29
Stiam ca romanii au memoria scurta . Reamantiti-va , Basescu nu a fost de acord cu cresterea TVA ci a dorit intradevar taierea pensiilor . Eu , care asa fi fost vizat , nu am uitat , dar intradevar , era mai usor de suportat acea taiere decat cresterea TVA !!! . Sunt convins ca veti intelege nimic . Incercati sa judecati cu mintea si nu cu inima .
Asmarande Dragos la 24 Mai 2011, ora 01:50
Dupa razboi multi viteji se arata ... Asa e el dupa ce se termina sare cu gura ca el facea mai bine si ca totzi sunt prosti .

  Inapoi la articolul Basescu arunca bomba: Cresterea TVA, o EROARE POLITICA

Setari Cookie-uri