Comentarii pe articolul Suprafata agricola cultivata ecologic din Romania ar putea depasi 20% in 2015


Agricultura ecologica

Claudiu Husti la 5 Iulie 2008, ora 15:08
agricultura ecologica
Solicitarea Ministerului Agriculturi pentru a subventiona o parte din taxa de certificare nu inseamna nimic pentru a contribui la sustinerea agriculturi ecologice si este nevoie de o sustinere financiara semnificativa pentru a determina agricultorul roman sa renunte la sistemul conventional pentru cel bio . La ora actuala atat agricultorul cat si zootehnistul nu pot sa obtina profit din sistemul conventionl dar din cel ecologic ? Agricultori ecologici sint pe cale de disparitie. Va ramane doar cuvantu eco?
Ana Popa la 9 Iulie 2008, ora 12:27
FELICITARI SI SUCCES INITIATORILOR.

O remarca IMPORTANTA: Atentie la declaratiile fara suport!

Estimarea ca suprafata certificata ecologic in Romania va ocupa in 2015 20% din totalul suprafetei cultivate ESTE NEFONDATA!

Ar fi ffff bine! INSA nu faceti decat sa atrageti dispute si controverse care nu au sens si aduceti astfel deservicii producatorilor din bransa, care vor suporta consecintele OPRELISTILOR DE TOT FELUL din partea DECIDENTILOR!

La declaratia precum ca " daca MADR ar subventiona Agricultura ecologica - suprafetele cultivate ar creste pana la ..." cei care decid vor avea grija - de spaima..., sa nu se mai subventioneze nimic, iar agricultorii bio din Romania sa suporte in continuarea discriminarea fata de fermierii din EUROPA!

ASADAR, MAI MULTA PRUDENTA IN DECLARATII NU STRICA!

ana popa

  Inapoi la articolul Suprafata agricola cultivata ecologic din Romania ar putea depasi 20% in 2015

Setari Cookie-uri