Comentarii pe articolul Cum explica Orange amenda primita din cauza unor cartele prepay


Amenda nu e disproportionata

Moldovean Cornelia la 25 Mai 2011, ora 13:24
Doar pentru persoanele care au cartele/abonamente orange pastrez o cartela prepay de la orange, sa nu-i "usuce" apelurile catre reteaua mea de telefonie (pentru care am tot respectul, si la care am abonament cu cost unic indiferent de reteaua care o apelez).
Frecvent, pe perioada de valabilitate a creditului mi se spune ca sunt in afara perioadei de gratie si nu pot efectua apeluri. nu pot, nu apelez. Nu am facut reclamatie ca nu am timp de umblat pe la protectia consumatorului. SI in plus, ce, 5 euro nu-i o avere... Nu domnilor de la Orange? 5 euro nu-i o avere. Ce i-a apucat pe cei 2 reclamati sa comenteze si sa se aleaga Orange cu o amenda de 10.000 de lei?????
Macar un pic de respect stimati domni. Sunt multi pentru care 1 euro inseamna mai mult decat 10.000 de lei pentru Orange. Asta puteti sa intelegeti? Nu cred, si nici nu va bateti capul.
Felicitari curajosilor care au semnalat abuzul.
Ioan Kovaci la 25 Mai 2011, ora 16:03
Da asa este , amenda e disproportionata, dar in sens invers adica este foarte mica in comparatie cu prejudiciul si disconfortul creat atitor mii de utilizatori..Sant buticuri la care amenzile date pentru chestii minore sint mai mari .Si va dau si 2 exemple ca sa vedeti ca nu exagerez, 15000 amenda daca nu ai orar si cantarul nu are verificare metrologica.
Munteanu Nicusor la 25 Mai 2011, ora 19:04
CORECT,si pertinent..." 1 euro inseamna mai mult,pt. multi,decat 10.000 de ron pt.Orange"......Sunt client Orange de 9 (noua) ani,si de la an la an,sunt din ce in ce mai nemultumit....De ce nu renunt,inca? Din cauze de conjunctura,deh..da' nu cred ca va mai dura mult pana la a renunta...De ex.: La o problema cu un modem WI-FI de-al lor ( avem ORANGE SHOP,adica,aici,la P-Neamt!!!) pe care-l folosesc pe un laptop de-al lor,n-au fost in stare sa rezolve nimic,ba chiar puneau problema reinstalarii de Windows,si alte alea.....La METRO BACAU,tre' sa iesi in mijlocu' parcarii ca sa ai semnal...etc.,etc.,.....
la 25 Mai 2011, ora 20:41
stimatilor, lasand la o parte ofuscarile pe care le puneti aici pe tapet, analizati logic intreaga situatie, si daca sunteti in stare, si nepartinitor.
orice produs se poate defecta, orice serviciu poate suferi sincope din vari motive. cei de la orange au motivat intreruperea cauzata pe linie tehnica, iar respectivele simuri au fost rapid reconectate. corect, au prejudiciat respectivele persoane care detin prepayuri, si onest ar fi fost sa le ofere pe langa scuzele de rigoare si anumite compensatii..credit suplimentar, minute, etc..
dar sa fim seriosi, sa primesti amenda 10 mii pt asa ceva e strigator la cer.
si da, e total disproportionat cu prejudiciul.
analizati profilul utilizatorului de prepay si veti intelege de ce , exact in acea perioada de timp cand simul a fost deconectat, acel utilizator nu avea cum incheia vreo tranzactie/afacere/etc, de 10000 de lei, de care a fost vaduvit prin imposibilitatea apelarii sau primirii de apeluri. deci, hai sa fim impartiali.
dl nicusor, ca un sfat , daca un modem de date se testeaza pe n calculatoare si functioneaza, exceptie fiind cel detinut de dvs, cu siguranta acolo e buba. respectivul laptop e proprietatea dvs, nimeni din orange, vodafone, cosmote, rds, etc, nu are dreptul, voie sa intre si sa faca operatiuni pe el, indiferent de natura lor. instalarea softului de pe modem e in sarcina dvs. nu a providerului.

  Inapoi la articolul Cum explica Orange amenda primita din cauza unor cartele prepay

Setari Cookie-uri