Comentarii pe articolul Basescu, ATAC la Isarescu: E foarte usor SA DAI DIN GURA!


Incredibil

Serban Stefan la 26 Mai 2011, ora 22:31
Este de-a dreptul tragi-comic. Am ajuns la momentul involutiei in care un ignorant nu-si mai da seama de propria ignoranta.
Presedintele tarii a amenintat ca va fi un presedinte jucator. Si chiar este. Dar nu in echipa din care face poporul. Ci in echipa adversa.
Iar acum, dupa ce a stricat tot ce se putea strica, vine si propune ca vechea marioneta sa fie inlocuita cu un lider autentic? E ca si cum ai avea o pisica, dar ai vrea sa ai in casa un tigru dar care sa se comporte ca o pisica.
Ma gandesc la Dl. Guvernator si vad un om care nu are cu cine sa stea la masa. Sper doar ca va veni o vreme in care acest popor va fi suficient de intelept sa se identifice cu excelente de anvergura Domniei Sale.
Tic Ioan Alexandru la 26 Mai 2011, ora 22:40
este va de capul lui
el vorbeste de Isarescu.....va dati seama in ce registru am ajuns sa vorbim...
Gaza Adrian la 26 Mai 2011, ora 22:41
domnu serban !

de asta data PRESEDINTELE are dreptate, iar matale esti un pup.. al guvernatorului ! recunosti ?
Serban Stefan la 26 Mai 2011, ora 22:59
Daca cineva modereaza aceste comentarii atunci as vrea sa stiu daca Dl. Gaza Adrian prin comentariul sau aduce un plus de valoare in masura in care aceste este prezentat intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane.
Pe de alta parte, fiecare are dreptul sa isi exprime solidaritatea fata de cineva intr-un fel sau altul. Cred ca eu am utilizat argumente destul de pertinente. Care sunt ale drumneavoastra?
Danila Ioan la 26 Mai 2011, ora 23:37
articolul si spusele liderilor de la guvernare primesc de la mine nota 10.
cata dreptate au cand spun ca din tribuna, precum galeria de la fotbal, toti sunt viteji si aroganti in tot ceea ce spun insa, daca-i bagi in arena se topesc precum inghetata. li se moaie avantul.
spuneti=mi rogu-va vitejii mei! cine oare in atare conditii de criza si ,,haus" politic si-ar fi pus pielea la saramura sa-si stirbeasca imaginea facand ordine in tot ,,balamucul" acesta economic in care e greu de iesit la liman?
traian basescu, nu mi e atat de simpatic insa, are perfecta dreptate.
Hurdugaciu Mircea la 26 Mai 2011, ora 23:38
@ gaza ..... de ce are presedintele dreptate !! pt ca zici matale ??? justifica ti afirmatia macar !?.... si mai si jignesti fara rost !!! ... acest tip de reactie il cunoastem si pe la case mai mari !!!

... probabil ca , cu un alt presedinte si un alt prim ministru Guvernatorul sau unul din vice guvernatori ar intra in " scena "
..... insa cu niste diletanti ( prim ministrul ) si afaceristi-jucatori- etc. ( presedintele ) nu cred ca merita sa ti pierzi timpul si nervii !!.... pentru ca :

Cu o floare nu faci primavara

Corect cele scrise de dl Serban

Numai bine tuturor.
Marius Maxim la 26 Mai 2011, ora 23:45
nu are dreptate presedintele vostru, nici de data asta. isarescu si-a asumat guvernarea intr-un moment mult mai dificil decat acesta, dar cu un presedinte mai serios si, in orice caz, nu jucator. dupa ce ai vazut ce-i in stare basescu sa faca in pozitia de presedinte cu premierii care au coloana vertebrala, e clar ca mai bine stai la ... catedra si dai lectii, poate asa iti salvezi demnitatea si altii au o sansa sa invete ceva.
la 27 Mai 2011, ora 00:28
Cand nu mai ai in cine sa dai cu noroi si cand esti ""uitat ""ca facatorul de fapte
bune, trebuie sa te iei de cineva de calibru,de cineva mare.Exact acest lucru il face Basesscu.Profesionalismul d-lui Isarescu in fruntea Bancii Nationale este indiscutabil si stabilitatea tarii in multe momente dificile i-o datoram.Ca orice om a facut si greseli .Nu uitati ca a fost si prim ministru in ultima parte a guvernarii Conventiei si de masurile luate atunci au beneficiat cei de la PSD cand au venit la putere.Presedintele incearca sa dea si in stanga si in dreapta doar, doar isi va creste procentele in sondaje.Uimiti-ma cu un lucru bun pe care l-a facut dumnealui de cand conduce tara ,fara sa arunce cu vorbe grele, mistocareala si fara sa ""persifleze"" pe cineva.Ptr el sunt buni doar Yes-manii si pupincuristii.Nu accepta alte pareri sau idei drept dovada uitati cati apropiati cu coloana vertebrala l-au lasat vezi colaboratori ,consilieri etc Pacat .......
Fenechiu Marian la 27 Mai 2011, ora 00:40
De ce nu are dreptate presedintele si prim ministru? Ca a taiat macaroana la toti hotii si jmenarii? Ca a facut ordine taind venituri necuvenite la cei care au crescut cu principii comuniste? Ca au facut ordine si disciplina in doar cativa ani, curatand tot gunoiul facut de altii in ultimii 21 de ani si chiar mai mult? Stiu ca doare cand pui spirt pe rana, dar doar asa ne putem vindeca.
Cine mai are acum curajul sa isi asume raspunderea de a guverna in stare de criza? Motiunea de cenzura nu a trecut pentru ca nu s-a vrut cu adevarat. A fost un joc de imagine pentru ca toti au preferat sa stea in opozitie si tot tam-tamul care s-a facut a fost pentru o imagine buna a opozitiei ca tine cu poporul nemultumit si ia masuri in vederea unor alegeri viitoare. va spun din informatii politice din interior, nu ce se vede la televizor. La urmatoarele alegeri va iesi PNL-ul pentru ca la ora actuala este partidul cel mai bine vazut, care a facut cel mai putin rau....
Asmarande Dragos la 27 Mai 2011, ora 06:59
Daca mai este un singur om in tara asta pe care il mai cred acesta este Mugur Isarescu ,iar in ceea ce priveste declaratiile din partea presidentiei ... la mine sunt egale cu 0. Pentru perioada in care Mugur Isarescu a for decorat de insusi Traian Basescu cu "Meritul Industrial și Comercial" n grad de Mare Ofițer, pentru "cea mai spectaculoas perioad de creștere de dup de cel de-al Doilea Rzboi Mondial", acesta din urma a devenit membru PCR doar pentru a putea face carier n marina comercial .Mai multe nu mai am de spus .
Constantinescu Ciprian la 27 Mai 2011, ora 07:22
I like cheese :D
Tudor Adrian Gigi la 27 Mai 2011, ora 08:26
Isarescu e un om de caracter. Credeti ca s-ar manji cu mizeria asta politica care exista acum? Eu nu cred! Daca ar fi sa accepte functia de Primministru ar trebui sa puna niste conditii pe care Traian Basescu nu ar fi in stare sa la accepte. Se poate pune vre-o data semnul egalitatii intre Isarescu si Boc ? Isarescu a mentinut echilibrul in economie de ani buni incoace. Ce a facut Basescu bun in tara asta de cand este implicat in politica ?
Car Adi la 27 Mai 2011, ora 09:30
Din pacate am ajuns in situatia in care poporul nu mai este reprezentat de un presedinte. Din pacate schimbarea nu o sa ia o forma de masa pentru ca romanul este balzat si nu va merge la vot. Asadar nu vom scapa de acesta ciuperca democrata care nu face altceva decat sa-si conduca afacerile personale de la tribuna. Se reflecta foarte bine starea de spirit nationala si vom tremina intr-un mare faliment economic si politic. Asadar luati aminte dragi concetateni mergeti la vot si inlaturati aceste progenituri democrat-liberare de tot rasul.
Toma Mihai la 27 Mai 2011, ora 09:30
Sunt si eu de acord cu domnii ce au comentat mai sus.

Dl guvernator se fereste pe cat se poate de scena politica, vazand ce se poate intampla in aceasta 'arena' romaneasca. BNR este poate una din cele mai stabile banci centrale din blocul est european, ce a propus masuri foarte bune pentru iesirea din criza si recesiune, pe care Guvernul insa le-a ignorat - nu cred ca Dl Traian Basescu are educatia financiara de care dispune Dl Isarescu sau domnii din consiliul BNR.

Pe de alta parte, asumarea unui plus de responsabilitate din partea BNR nu ar strica pentru ridicarea moralului si crearea unei stari de bine general, la nivel cel putin psihologic, pentru populatie. Lumea are incredere in banca centrala. Politicile monetare adoptate de ea in ultimii 5 ani au tinut in frau atat moneda nationala, cat si rata inflatiei - in masura in care s-a putut.
Serban Stefan la 27 Mai 2011, ora 11:03
Cineva care e obsedat de control, niciodata nu va lasa ca altcineva sa-si faca linistit treaba. Aceasta ipotetica asumare a unui plus de responsabilitate din partea BNR este imposibila atata timp cat Palatul Cotroceni controleaza toate puterile din stat: legistlativa, executiva si judecatoareasca.

  Inapoi la articolul Basescu, ATAC la Isarescu: E foarte usor SA DAI DIN GURA!

Setari Cookie-uri