Comentarii pe articolul Basescu, ATAC la Isarescu: E foarte usor SA DAI DIN GURA!


Elevul Bula

D D la 26 Mai 2011, ora 22:36
Ca si elevul Bula, unii oameni n-au niciodata nevoie de profesori, pentru ca s-au nascut invatati si le stiu pe toate mai bine.

De altfel, cred ca nici nu le place scoala!
Rx Carmen la 27 Mai 2011, ora 13:06
Bine zis! Basescu ar trebui sa invete niste notiuni de baza de economie, finante si bun simt inainte sa i se adreseze in asemenea fel Guvernatorului tarii, singura persoana cu coloana vertebrala care ne-a mai ramas!
Andrei Cristescu la 27 Mai 2011, ora 17:54
Du-te Carmen si te ascunde, sa nu te auda nimeni ce prostii poti sa debitezi. Nu-i tin partea lui Basescu ci nu-s de acord cu ce ai zis despre "Guvenatrul tarii"... Auziu la ea ... al TARII !! :)))) In ce tara traiesti?? BNR??? Numai asa imi explic cum de-l poti "preaslavi" asa ...
la 27 Mai 2011, ora 19:30
buna ziua,
nu trebuie uitat faptul ca Romania nu a ajuns in postura Greciei si a altor tari tocmai datorita politicii duse in ultima decada de Banca Nationala.
ce uita vremelnicul presedinte si efemerul guvern este ca politica monetara si bancara a tarii este de fapt supervizata de banca nationala, care reprezinta un ansamblu de oameni care, din diverse motive, au interes ca Romania sa ramina pe linia de plutire (ca sa folosesc si un termen marinaresc).
daca in fruntea tarii ar fi fost cine trebuie (nu un presedinte servil si aservit, indiferent de partidul de provenienta) atunci si Romania ar fi fost altfel, sigur mai buna, cu ajutorul Bancii Nationale.
oricum Basescu si Boc au studii de economie la ff, probabil la o facultate neacreditata, asa ca nu trebuie sa ne mire judecata limitata.
atita pot, atita spun, atit au invatat la invatamintul de partid (acelasi ca si al tov. Iliescu).
sa auzim de bine, dar nu cu astia.

  Inapoi la articolul Basescu, ATAC la Isarescu: E foarte usor SA DAI DIN GURA!

Setari Cookie-uri