Comentarii pe articolul Basescu, ATAC la Isarescu: E foarte usor SA DAI DIN GURA!


Impostura.

la 26 Mai 2011, ora 22:50
Este omul (om ?) cu cel mai toxic tupeu pe care il are acest popor, spre marele sau ghinion . El daca a coborit in arena si a adus numai nenorociri acum improsca cu zoaie pe toti si toate doar , doar isi va diminua vina .A introdus mahalagismul in politica si in viata sociala , este capo di tutti capi in furaturi de voturi , a distrus politica externa cu elucubratiile lui , a promovat toate nonvalorile care i-au cazut sub ochi si pe care le-a avut printr-e neamuri (EBA) , economiceste a distrus reteaua strategica de cai ferate , s-a impotrivit creearii infrastructurii (Romania nu are nevoie de autostrazi) , a risipit o flota de 300 de vapoare ,etc.El ataca toti oamenii de valoare in nimicnicia sa , ii maculeaza , le scorneste porecle ca un copil imatur , nu concepe ca pot exista OAMENI CINSTITI , CULTI , CU SENTIMENTUL RESPOSABILITATII.Este un rebut al societatii comunisto-securiste , veros si viclean !!!!
Mira Maysa la 27 Mai 2011, ora 02:46
Sa vina altcineva sa scoata din foc castanele politicienilor incompetenti dupa ce au impanzit toate institutiile statului cu clientela lor politica ??? ..." E foarte usor SA DAI DIN GURA! " asa sunteti voi in campania electorala promiteti din gura marea cu sarea pt a ajunge la ciolan ca doar nu va doare gura si precum se vede multi creduli au inghitit gogosile voastre !!!
Buzaru Ana la 27 Mai 2011, ora 09:37
Sunt de aceeasi parere: sa NU MAI ATACE OAMENI DE VALOARE

  Inapoi la articolul Basescu, ATAC la Isarescu: E foarte usor SA DAI DIN GURA!

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile