Comentarii pe articolul Programul economic al Opozitiei: Impozitare in trei trepte. TVA ramane la 24%


tragerea la raspundere

la 27 Mai 2011, ora 15:29
Ceva despre tragerea la raspundere a celor care au adus tara in aceasta mocirla?Despre miile de tunuri trase in licitatiile trucate,despre investiitiile aiurea in lucruri inutile doar pentru satisfacerea clientelei portocalii,ceva despre pedepsirea celor care au jefuit fara rusine banul public in toti acesti ani?
Nicolae Valentin la 29 Mai 2011, ora 10:14
Curios cum apar toate mesajele acestea pro: "Trimis de la 27 Mai 2011, ora 15:29".La noi apar numele, cine suntem dar ...asa este la noi vrem sa tragem la raspundere; pai sa incepem din '90 ca asa ar fi corect; sau cand se termina banii si s-a ajuns la fundul sacului acela este de vina ca s-a terminat la el. Sa tragem la raspundere pe cei care au vandut marii producatori, vezi 1 Mai, Tractorul, IAVB, aluminiu de la Slatina, Siderurgica de la Calati, Combinatul de apa grea si mai sunt. Dar ce sa facem erau nerentabile si decat sa le punem pe picioare sa fie competitive mai bine le dam la altii sa cumparam de la ei, sa fim piata de desfacere. Cu cate produse romanesti suntem pe piata? Stie cineva?

  Inapoi la articolul Programul economic al Opozitiei: Impozitare in trei trepte. TVA ramane la 24%

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile