Comentarii pe articolul Cu salarii de 1.200 de lei, politistii vor castiga mai putin decat iau 2,8 milioane de angajati


corekt

Lidia-Ana Teodor la 3 Iunie 2011, ora 13:36
in ARAD, in comert se castiga 650 net+bonuri, iar astia spun ca 1200 e putin?
la politia rutiera din ARAD de exemplu daka trece cineva prin fata o sa vada doar masini de la 20000 de euro in sus, credeti ca au fost luate cu salariile de bugetari, dak e asa am vrea sa stim cum iti iei masina de 20000 de euro si eshti super smecher cu un salariu de bugetar.
asa ca sa nu ii plangem, oricum jumatate din politisti sunt deja pe pile acolo, k e si tata, si bunicu si nepotu.
uitati-va la oameni cu facultati care lucreaza p 650 ron, nu la astia cu 1200, nu le convine sa isi dea demisia, k vin altii, si sa mearga in alte sectoare sa vada cine le mai da 1200 salar, dar chiar credeti k va pleka cineva?
nu va pleca nimeni din politie pentru ca le convine, ca mai au si alte venituri pe langa salarii.
Sa_Va_Ge la 7 Iunie 2011, ora 13:08
cine nu stie ce inseamna meseria de politist mai bine sa se abtina de la comentarii...peste tot sunt si uscaturi si ca si om..fiecare greseste...sunt comune unde exista doar un singur lucrator de politie...la 5000 de oameni...esti mereu departe de familie...departe de casa...departe de multe ori de ceea ce inseamna civilizatie...si daca tot veni vb de oamenii cu facultati....cei care au facut o facultate pe mintea lor...stati linistiti..ca nu lucreaza pentru 650 lei...dar cei care au facut o fac. de dragul de a o face..sunt niste prosti trecuti prin scoala...de ce nu v-ati facut si voi politisti?...sau de ce nu va faceti?...pt ca va convine sa stati cu mana in fund si sa prostiti lumea...in viata nimeni nu-ti da nimic degeaba..puneti mana si munciti...ma refer la cei care doar comenteaza...as aveam o multime sa va mai spun...dar cred ca e de ajuns!!

  Inapoi la articolul Cu salarii de 1.200 de lei, politistii vor castiga mai putin decat iau 2,8 milioane de angajati

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile