Comentarii pe articolul TOP argumente: Economistii critica DUR Constitutia lui Basescu


economisti

Podasca Vasile la 4 Iunie 2011, ora 17:03
Desigur,introducerea in Constitutie a celor doua prevederi,3% deficit bugetar si 60% din PIB nivelul datoriei publice,nu are sens.
Ceea ce trebuie insa subliniat si insist asupra acestui lucru este ideea ca nu se poate,la infinit,sa consumi mai mult decat produci.
Ma asteptam ca toti economistii sa priceapa acest lucru.Din pacate mai sunt si unii care nu inteleg sau poate doar se fac ca nu inteleg din diverse motive si interese.

Pe de alta parte,de confiscarea averilor ilicite ar trebui,in principiu,sa se teama cei care,prin diverse smecherii si "inginerii financiare"( citeste spagi,trafic de influenta sau tunuri financiare),au adunat averi a caror provenienta nu poate fi justificata.
A garanta proprietatile si averile dobandite ilicit ar fi o prostie pentru ca ar incuraja ,in continuare,pe "baietii destepti" sa le rada in nas de oamenilor cinstiti si sa submineze autoritatea statului.

  Inapoi la articolul TOP argumente: Economistii critica DUR Constitutia lui Basescu

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile