Comentarii pe articolul De ce sunt tinerii angajati romani neproductivi


De ce nu suntem productivi?

Todoran Horia la 7 Iunie 2011, ora 08:55
Asteptam analiza in care sa se prezinte motivele pentru care angajatii romani sunt neproductivi....
Cosmin la 8 Iunie 2011, ora 08:19
in primul rand in Romania tinerii nu au parte de de o pregatire profesonala adecvata ; lipseste partea practica cu desavarsire mai ales in conditiile in care ,80% din viitorii profesanti nu isi insusesc nici macar jumatate din partea teoretica care le este pusa la dispozitie(si aceasta parte este foarte evaziva in contextul educational actual). Din experienta pe care o am pot spune ca marea majoritate a tinerilor din Romania nu vor sa isi dea interesul pentru jobul respectiv,crezand ca este necesar sa faca act de prezenta la servici sa isi fluture diploma (de inginer etc. .....),dar in momentul in care li se cere sa faca ceva ce tine de specificul activitatii pe care il desfasoara,clacheaza si de aici slaba productivitate.
Lea la 8 Iunie 2011, ora 12:09
In mare parte articolul de mai sus e adevarat insa consider ca sunt si tineri dispusi sa invete si sa se formeze in cadrul unui loc de munca ,dar nu li se ofera sansa .Atata timp cat toti cer experienta cum ajungi sa ti-o faci.Si asa trece timpul si e normal sa mai si uiti din ceea ce ai invatat teoretic.Adevarul e ca multi tineri nu au nici o sansa de a se dezvolta si a progresa in tara noastra.Eu sunt sigura ca exista multi tineri cu potential care au capacitatea de a practica o meserie fara studii superioare in domeniu chiar,daca li se ofera sansa de a invata practic intr-un anumit post.

  Inapoi la articolul De ce sunt tinerii angajati romani neproductivi

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile