Comentarii pe articolul Iorgu, CBRE: Ma vad zilnic cu 2-3 clienti interesati sa intre pe piata imobiliara locala


De unde toti acesti investitori?!?!

Tmj la 7 Iunie 2011, ora 11:06
D-ule Iorgu, cu toata stima pe care vi-o port, caci nu va cunosc, insa spuneti prostii... Lucrez in back-stage industry, pe partea de distress assets si nu numai... iar ceea ce scrieti este eronat! NU EXISTA INTERES PTR REAL ESTATE NICAIERI IN EU ...sa nu vorbim de Romania... yiled-urile sunt la pamant peste tot! La asta se uita toti....CDS / yields!!!
Unde sunt ..cu asta ma ocup....cauta equity partnership.... ptr bancile din Ro care au la lichidare asset-uri...vorbesc cu fund-uri sau investitori care gestioneaza sute de milioane, sa nu spun institutional cu miliarde... interes ZERO!!!!!
Nu incercati din nou artificial, cu argumente hilare, vezi populatie?!?!?!?, etc, argumente pe care le-ati mai folosit acum 4-5 ani cand ati generat local bubble-ul sa impulsionati piata... Romanii sunt destul de naivi si ne-experimentati incat sa va creada .... si sa inceapa din nou sa-i astepte pe investitori la Otopeni!!! Putina decenta n-ar strica insa..... aceste articole maI citite, din cand in cand si de professionals!
Multa bafta.... si renuntati la calcule hilare!!!!

  Inapoi la articolul Iorgu, CBRE: Ma vad zilnic cu 2-3 clienti interesati sa intre pe piata imobiliara locala

Setari Cookie-uri