Comentarii pe articolul Angajatii de maine prin ochii unui director de liceu: Cine vrea sa invete, invata!


Sa avem incredere in noi insine

Ianusi la 7 Iunie 2011, ora 15:36
Traiesc in Bucuresti si cunosc faima Liceului MV. Ma asteptam la un articol stralucit, iar subiectul consider a fi major. Nu poti sa nu asociezi acest mediu cu viitorul. Romania are nevoie de oameni straluciti care sa biruiasca multele impotriviri ale vietii noastre de azi si de maine. Trebuie sa formeze luptatori! Numarul locurilor de munca este principala miza in lumea de azi, datorita lui un stat poate fi infloritor sau mizer - vedeti agresivitatea Chinei sau progresul tehnologic. Cel putin putem reflecta la exemplul celor mentionati anterior.
In Romania exista trauma saraciei. Cei ce au putin doresc visceral sa aibe mai mult. Te duci sa cumperi ceva si esti cantarit aspru pentru a ti se fixa pretul pe cere trebuie sa-l dai. Ce faci in viata sau ce vei face este o alegere in care trebuie sa iei in calcul si ceea ce poti da nu numai ce primesti.

  Inapoi la articolul Angajatii de maine prin ochii unui director de liceu: Cine vrea sa invete, invata!

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile