Comentarii pe articolul Noul sef de la BCR: Vrem cei mai buni oameni din piata


BCR - banca pentru locuinte

Florin Trifanescu la 7 Iulie 2008, ora 07:23
BCR - banca pentru locuinte
Catre: BCR
In atentia: Domnului Presedinte Director General

Ref: Activare si utilizare fonduri de 1BilEuro



Stimate Domnule Presedinte,

Va trimit aceasta corespondenta fiind convins ca dispuneti de logistica necesara pentru fructificarea unei situatii conjuncturale de exceptie.

Din statisticile publicate in presa, la nivelul intregii tari, sunt inregistrate peste 50.000 de cereri de cumparari de locuinte cu credit ipotecar.
Cei care au inregistrat aceste cereri trebuie sa dispuna de avansuri a caror suma totala se apropie de un miliard de Euro.
Cine va implementa o metoda care sa permita gestionarea acestei sume de un miliard de EURO, pe perioada de pana la incheierea contractelor de construire, va domina activitatea de creditare a constructiilor de locuinte din tara.

Dumneavoastra dispuneti de tehnologia si finantarea necesara acordarii de credite, iar noi detinem exclusivitatea pe piata pentru un sistem inchis de economisire si creditare in sistem colectiv [Brevet de Inventie nr. 111750 B METODA DE CREDITARE SI PLATA IN TEHNICA COMERCIALA ].

Studiind posibilitatea de aplicare a brevetului in cadrul programelor de constructii de locuinte am putut dezvolta o parte teoretica rezultand trei produse financiare finite ce pot fi introduse pe piata de catre firme dedicate.

Astfel :
Casa de Cofinantare pentru Domeniul Locativ [CCDL] poate oferi avansuri necesare obtinerii de credite ipotecare sau imobiliare ;
Societatea de Cofinantare a Fondurilor de Garantare [SCFG] poate oferi garantii pentru obtinerea de credite de constructie de catre antreprenori ;
Firma PRO- COREFIN [PROgram de COfinantare REFINantare] poate oferi credite pentru produse si servicii din orice domeniu, prin economisire si creditare in sistem colectiv.

Concret, aplicarea brevetului de inventie rezolva o mare parte din problemele din domeniu deoarece :

Se poate oferi un randament bun, de exemplu o dobanda de 5%, pentru sumele detinute ca avansuri ;
Se disponibilizeaza si concentreaza o suma importanta (circa un miliard Euro) pentru finantarea programelor de constructii de locuinte ;
Se ofera credite cu aceeasi dobanda (ex. 5%) altor persoane care au nevoie de avansuri pentru contractarea de locuinte ;
Se ofera credite cu dobanda mica (ex. 5%) pentru proiectantii si antreprenorii implicati in programele de constructii de locuinte.

Nu am nici o indoiala ca experienta specialistilor dumneavoastra va face ca, prin analizarea brevetului, sa se identifice si alte domenii si modalitati de aplicare in afara celor prezentate mai sus.
Textul brevetului poate fi obtinut la www.osim.ro /baza de date pentru inventii /nr. Brevet 00111750.

Am convingerea ca, lucrand impreuna la aplicarea brevetului, institutia pe care o conduceti poate deveni cea mai importanta firma din domeniu.

Raman in asteptarea unui raspuns, cu precizarea ca va stau la dispozitie pentru orice detalii.

Cu consideratiune,

Florin Trifanescu






Contact:
Tel. 6484650 ;
Mobil. 0722 222626 ;
Email. strifanescu@yahoo.com

  Inapoi la articolul Noul sef de la BCR: Vrem cei mai buni oameni din piata

Setari Cookie-uri