Comentarii pe articolul Basescu insista: REORGANIZAREA Romaniei in 8 judete


guvernul "reformelor"

Ghita-Daniel Androne la 8 Iunie 2011, ora 20:36
Regimul "Base" si guvernul Boc si-au pus in cap sa intoarca Romania pe dos doar-doar ne vor convinge ca ei reformeaza statul.Ce fac ei nu e altceva decat haos "asumat".A mai ramas sa reorganizeze mortii din morminte:sa ii scoata din gropi si sa ii aseze in ordine alfabetica pe alei.Oare daca se va intampla pe bune asta poporul asta tot asa ca o turma de oi ar sta si ar inghiti mizeria deciziilor lor?Din pacate pentru noi,cred ca da.
la 8 Iunie 2011, ora 23:59
Ai perfecta dreptate, aroganta guvernantilor este asa de mare incit au uitat ca Romania este un stat suveran, unitar, national si indivizibil. De aceea forteaza lucrurile in sensul dorit de ei ,toate aceste caractere ale statului sunt atacate in momentul de fata de iresponsabili numiti presedinte, premier, ministrii si toata camarila politica aservita puterii actuale. Nu credeam vreodata ca, dupa atita suferinta si tribut de jertfa platite de inaintasii nostri, sa vina niste aventurieri politici sa atenteze la unitatea, suveranitatea si indiviziunea statului romin. De aici pina la federalizare mai este poate doar un pas, care tot prin asumare vor proabil sa-l faca.Asta este problema lor, dar problema noastra este lipsa de reactie populara.

  Inapoi la articolul Basescu insista: REORGANIZAREA Romaniei in 8 judete

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile