Comentarii pe articolul Top 5 motive pentru a investi pe Bursa


despre pierderi, numai de bine ?

la 9 Iunie 2011, ora 15:23
De obicei, fiecare situatie are 2 fatete De ce nu vorbiti si despre reversul acestei situatii minunate, incare poti sa si pierzi tot ce ai investit ?
Este adevarat ca nu e bine sa-ti pui toate merele in acelasi cos, dar ai multe sanse sa ramai fara mere, in lipsa unui cadru legislativ coerent.
Eu sunt unul dintre investitorii plini de speranta care a investit in Rulmentul Brasov, RBR, firma aflata pe profit, in plina crestere si pe care, anumite capete seci, au pus-o pe butuci !
Ce puteti face in acest caz ? Nimic, doar sa contabilizati pierderea, care nici macar nu poate anula profitul din alte tranzactii. Asa , ramaneti cu pierdere , plus impozit platit pe castigul din alte plasamente. Adica , in filozofia statului roman: daca castigi , platesti impozit, daca pierzi, ramai cu pierderea !
Simplu, nu ? va urez succes in sponsorizarea statului roman !
D D la 9 Iunie 2011, ora 17:35
Investitia in actiuni presupune, in primul rand, diversificare. In al doilea rand, o selectie inteligenta a societatii la care cumperi. In al treilea rand e bine sa urmaresti activitatea companiei respective, nimeni nu da faliment de azi pe maine.

  Inapoi la articolul Top 5 motive pentru a investi pe Bursa

Setari Cookie-uri