Comentarii pe articolul Top 5 motive pentru a investi pe Bursa


despre pierderi, numai de bine ?

la 9 Iunie 2011, ora 15:23
De obicei, fiecare situatie are 2 fatete De ce nu vorbiti si despre reversul acestei situatii minunate, incare poti sa si pierzi tot ce ai investit ?
Este adevarat ca nu e bine sa-ti pui toate merele in acelasi cos, dar ai multe sanse sa ramai fara mere, in lipsa unui cadru legislativ coerent.
Eu sunt unul dintre investitorii plini de speranta care a investit in Rulmentul Brasov, RBR, firma aflata pe profit, in plina crestere si pe care, anumite capete seci, au pus-o pe butuci !
Ce puteti face in acest caz ? Nimic, doar sa contabilizati pierderea, care nici macar nu poate anula profitul din alte tranzactii. Asa , ramaneti cu pierdere , plus impozit platit pe castigul din alte plasamente. Adica , in filozofia statului roman: daca castigi , platesti impozit, daca pierzi, ramai cu pierderea !
Simplu, nu ? va urez succes in sponsorizarea statului roman !
D D la 9 Iunie 2011, ora 17:35
Investitia in actiuni presupune, in primul rand, diversificare. In al doilea rand, o selectie inteligenta a societatii la care cumperi. In al treilea rand e bine sa urmaresti activitatea companiei respective, nimeni nu da faliment de azi pe maine.

  Inapoi la articolul Top 5 motive pentru a investi pe Bursa

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile