Comentarii pe articolul Reorganizarea judetelor: Ce ar insemna pentru fiscalitate si mediul de afaceri?


O alta nebunie

Pana Dan George la 10 Iunie 2011, ora 06:10
Stimati conationali,
Ceea ce doreste Maria Sa Traian Basescu este sustinerea externa fara de care se va cufunda in noroiul pe care tot domnia sa l-a creat. Dorinta celor care conduc destinele comunitatii europene este ca Romania sa se fragmenteze si sa devina cu adevarat o tara de sclavi. Nu trebuie sa permitem asa ceva, nu trebuie sa permitem ca UDMR sa puna mana pe centrul tarii asa cum se doreste in momentul actual. Nu este indeajuns ca au pus stapanire pe 3 judete? Trebuie ca romanii sa se exprime printr-un referendum, nu sa-l lasam pe vasalul Boc sa duca la indeplinire dorintele despotice si abracadabrante ale machiavelicului Basescu care dupa ce ne-a rusinat trimitand in Parlamentul European o pitipoanca agramata(eba)sa ne reprezinte, acum vrea sa ne termine punand la dispozitia iredentistlor maghiari si "halca" cea mai grasa din trupul tarii. Nu sunt vadimist, vanghelist sau iliescian dar ca roman sadea, ma doare inima cand vad ca ca suntem atat de lasi si de nepasatori in fata unui dezastru iminent. Trebuie sa iesim in strada sa ne exprimam opiniile si sa luptam pentru ele. Daca stiam ca in '89 inlaturand comunismul o sa ajungem aici, stateam la televizor si mancam floricele. Dumnezeu sa ne ajute, ca mare nevoie o sa mai avem.
la 13 Iunie 2011, ora 09:40
nu sunt de acord cu reorganirare administrativ teritoriala si reintorcera arhivelor la emitenti pasul urmator reorganizarii teritoriale si doresc din tot sufletul ca acest lucru sa nu se intample , doar daca ne dorim destabilizare si haos, mafia din hudete nu dispare asa doar mafiotii devin mai puternici si mai influienti, posturile caldute vandute pe bani mai multi, numirile in functii politice vor fi si mai "nesimtite " decat acum. Nu reorganizare ne trebuie ci i aplicarea legior si a constitutiei precum si sanctionarea conform acestora a tuturor clor care le incalca .In acst sens asteptam referndumul si speram ca televiziunea libera si presa care nu sunt pupincuristii puterii sa poata lumina alegatorii. Altfel in 30 de ani Rominia devin o amintire pentru nostalgici.

  Inapoi la articolul Reorganizarea judetelor: Ce ar insemna pentru fiscalitate si mediul de afaceri?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile