Comentarii pe articolul Reorganizarea judetelor: Ce ar insemna pentru fiscalitate si mediul de afaceri?


Pro reorganizare teritoriala

Dina Mihai la 10 Iunie 2011, ora 10:11
"Dar o miscare de acest gen nu va fi usoara si va avea efecte negative precum dezordinea si necorelarea sistemului fiscal"

De acord ca asa va fi in prima faza, dar reorganizarea se IMPUNE, deci da, eu sint pentru reorganizare.
Munteanu Adrian la 10 Iunie 2011, ora 11:24
Adica esti de acord cu reorganizarea chiar daca asta inseamna o cheltuiala uriasa iar ca rezultat ai avea un mare haos?
Se zice ca se scapa de birocratie cand de fapt o sa te puna si mai mult pe drumuri pt ca nimeni nu o sa stie care le sunt competentele, si char daca o sa le stie tot o sa te puna pe drumuri pt ca nu are chef sa munceasca!!!!
Eu unul sunt satul sa paltesc atatea taxe si impozite ca in final acei bani sa ajunga in buzunarele lor sau sa fie aruncati aiurea in vant si sa se scuze au gresit si ca a fost o idee proasta...
Vor scapa de coruptie? Asta e un vis! Nici cele mai mari tari si puteri nu au scapat de acest fenomen de avaritate umana si ei promit de 2 mandate ca scapa de coruptie!?! De cand l-am "mierlit" pe Ceausescu toti nesatulii si avarii care au ajun la putere si-au umplut buzunarele prin diferite moduri ! Ar trebui sa fiu nebun sau "high" ca sa mai cred dupa 20 de ani de democratie si de promisiuni aruncate in vant ca se va mai face ceva bun in tara asta!!!
Ar trebui sa puna osul la treaba toti "pinguinii" din parlament sa readuca industria "privatizata-falimentata" ( tot de ei) care a fost odata in Romania, macar la nivelul care era in era lui Ceausescu daca mai mult nu se poate, pt ca de acolo vin banii adevarati nu din taxe si impozite pe care le suporta romanul de rand cu un salar de 550 RON si care abia isi mai taraie crucea dupa el.
Gligor Maria la 10 Iunie 2011, ora 15:11
Da,vazute lucrurile pe termen scurt si subiectiv pt .fiecare ,este o schimbare care costa timp si bani dar,la protectia si apararea integritatii nationale si contracararea planurilor diabolice, absurde ale unora dintre conationalii nostri v-ati gindit ce miscare diplomatica este ?
Eu personal ,sunt pentru !
Munteanu Adrian la 10 Iunie 2011, ora 23:28
Au trecut 20 de ani de democratie cu promisiuni in vant asa cum am zis mai sus si ink nu s-a intamplat nimic. Sa ne uitam un pic la industria Romaniei ca a fost privatizata apoi pe motiv ca sistemul comunist nu a fost bun la nimic, dar culmea ca aproape toata Romania a fost construita atunci si aveam o industrie puternica, si asfel a fost falimentata mare parte din industria Romaniei. As a inceput democratia cu promisuni in vant si asa va continua si pe termen scurt si pe termen lung.
A mai facut ceva democratia in afara sa falimenteze Romania,poate imi scapa ceva?
Dascalu Florin la 11 Iunie 2011, ora 17:18
Nu este singura solutie de a zgandari clica politica transpartidica ce se afla la conducerea fiecarui judet din acest moment.Costurile unei astfel de operatiuni pe termen scurt vor fi ridicate si in plus trebuie invins sentimentul atator generatii care se simt apartinatori unor mosteniri specifice actualei impartiri (deja au inceput disputele cu privire la cine va fi resedinta noii zone geografice).
Trebuie ca inaintea acestui pas ,totul sa fie analizat si stabilit intr-o ordine stricta care sa nu lase ceva la voia intimplarii .Nu vom inlocui actuali BARONI cu viitori DUCI?Pana la urma lupta impotriva coruptiei nu tine de impartirea teritoriala si de aplicarea legii asa cum este nu cum o interpretam pentru aliati,dusmani ,rude,etc.
Cetateanul de rand nu percepe nici o binefacere decat prin prisma fiscalitatii ,daca aceasta se va reduce printr-o noua impartire administrativa atunci cei care o vor sustine vor fi mai numerosi decat opozantii ei .
Atunci si eu ma voi decide in ce tabara voi fi..........
Loredana Partan la 12 Iunie 2011, ora 09:16
in sfarsit le vine mintea la cap toate tarile din lume ma refer la cele dezvoltate au landuri si regiuni macar mai scapam de proasta gestionare centralizata si se poate verfica mai usor unde sant fondurile si cum sau gestionat iata ca poate le vine mintea
Eliye la 12 Iunie 2011, ora 16:27
Un personaj din Caragiale spunea parca ,,sa se modifice da sa nu se schimbe nimic,, Daca ma pune sa-mi schimb toate actele pe banii mei asta v-a fi o piine buna pentru baietii destepti...sa se faca schimbarea da sa nu se schimbe nimic. Cele 8 regiuni de dezvoltare sint foarte bune(judetele HR siCV sa treaca la regiunea de N-E.).Judetele sa fie scuturate bine si documentele aflate la populatie sa ramina la fel .Regiunea sa-si administreze judetele din subordine din toate punctele de vedere si mai ales al dezvoltarii economice...!!

  Inapoi la articolul Reorganizarea judetelor: Ce ar insemna pentru fiscalitate si mediul de afaceri?

Setari Cookie-uri