Comentarii pe articolul Cine sunt sefii pensiilor private din Romania?


AGENTII DE ASIGURATI SUNT AGRESIVI

Gabriela Cioponea la 26 Octombrie 2007, ora 08:51
AGENTII DE ASIGURATI SUNT AGRESIVI
De cand au inceput aceste pensii private te trezesti cu agenti la usa ,la telefon.Nu se poate asa ceva.Vreisa faci asigurarea te poti duce unde vrei nu sa fii batut la cap de ei.
Sunt foarte agresivi. Imi este scarba de acest mod de abordare.
Aveti grija cu cine semnati aceste pensii.
Elena Petre la 27 Octombrie 2007, ora 14:21
Adevarat ca sunt f.agesivi verbal,daca ai un cont deschis la vreo banca iti ia telefonul de acolo si te piseaza la telefon,pana esti obligat de situatie sa il repezi.Atunci unde este libertatea de a alege tu,in loc sa aleaga altul in locul tau?
Ionut Stancu la 1 Noiembrie 2007, ora 09:07
Sunt Broker de Asigurari si as dori sa va justific aceasta "agresivitate" despre care vorbiti.
In Romania, piata pensiilor private si a asigurarilor este in plina dezvoltare. Cu certitudine ca fata de acum cativa ani, cultura romanilor in acest domeniu s-a mai imbogatit cu ceva cunostinte.
Cu toate acestea insa, trebuie lucrat in continuare la mentalitatea oamenilor pentru ca multi nu constientizeaza ca au nevoie de asa ceva decat in momentul in care li se explica mecanismul functionarii unui program (pensie privata, asigurare de viata etc).
Recunosc agresivitatea despre care vorbiti (doar sunt om de vanzari). Toti cei care lucreaza in domeniul vanzarilor au acea agresivitate. Unii mai mult, altii mai putin. Si asta pentru ca fara pic de agresivitate nu ne-am mai numi "oameni de vanzari" si atunci ar trebui ca fiecare sa-si caute un alt job pentru ca altfel am deveni "muritori de foame".
Orice institutie, firma, companie duce o politica pe vanzari, fie ca isi face reclama prin lipirea de afise, fie prin intermediul TV sau radio, fie prin acele convorbiri telefonice prin care se stabilesc intalnirile in cadrul carora sa fie promovate produsele si/sau serviciile companiei respective.

  Inapoi la articolul Cine sunt sefii pensiilor private din Romania?

Setari Cookie-uri