Comentarii pe articolul Miliardarul Ion Tiriac avertizeaza: Grecia poate da peste cap toata Europa


Cu FMI-ul pe cap...nu ii vad bine

Neacsu Marilena la 14 Iunie 2011, ora 16:46
Daca mai continua sa aplice masurile FMI se vor duce de rapa...si nu doar Grecia...De fapt FMI-ul cu masurile lui stupide, ca sa nu zic altceva, daca se mai da mult specialist, va da Europa peste cap...Oare de ce SUA nu apeleaza la serviciile FMI, ca tot isi are sediul la ei in tara?????
la 14 Iunie 2011, ora 23:08
Domnul Tiriac a uitat ca Grecia este si un teritoriu care se poate vinde , atunci cand limita este depasita.Va fii un precedent in istorie , nimic nu este imposibil
Dumitrache Viorel Adrian la 15 Iunie 2011, ora 07:48
De ce nu apeleaza SUA la sfatul FMI???
Pentru ca nu mai au nevoie: sunt deja in incetare de plati, pentru ca au depasit plafonul aprobat de indatorare, de 14300 miliarde USD, iar bugetul federal este inca deficitar. Cu alte cuvinte, numai au alta sursa de "finantare" decat tiparnita de bani.
la 15 Iunie 2011, ora 16:37
Este de necrezut ca Isarescu nu are o strategie sanatoasa pentru mediul bancar romanesc, de ce face jocul lui Basescu este de neinteles, el trebuie sa se ridice deasupra politicienilor efemeri si sa faca o politica monetara preventiva si realista pentru Romania.

  Inapoi la articolul Miliardarul Ion Tiriac avertizeaza: Grecia poate da peste cap toata Europa

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile