Comentarii pe articolul BRD prelungeste campania de refinantari


BRD e cea mai scumpa banca

Valentin la 15 Iunie 2011, ora 17:09
BRD e banca cea mai scumpa din Romania. Cei care apeleaza la serviciile lor trebuie sa stie asta. Pentru banii pe care ii platesti pe serviciile scumpe nu primesti de fapt nimic inapoi, ci sustii sutele de agentii noi deschise de BRD pe toate drumurile.
Serviciul Vocalis este execrabil, serviciul de internet banking este foarte lent.
BRD este printre putinele banci care la momentul de fata mai percepe "comision de administrare credit" care se calculeaza procent la sold si care de fapt este un comision de risc denumit altfel. Dar, ce sa faci, in Romania nu are cine sa te apere de aceste abuzuri. Am avut un credit la BRD (ipotecar) care in 2 ani m-a uscat de bani. Anul acesta am reusit sa-l refinantez la alta banca (mai mica dar mai onesta cu clientii). Costurile au scazut foarte mult. BRD n-a vrut sa-mi refinanteze creditul. Motivul: nu va incadrati cu veniturile. Adica, pentru a intelege toti: cu veniturile actuale pot sa platesc o rata la ei, dar rata nu poate sa scada pentru ca nu as mai putea plati. Va dati seama cata logica au oamanii astia in cap?

  Inapoi la articolul BRD prelungeste campania de refinantari

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile