Comentarii pe articolul Grecia asteapta verdictul: Ce se intampla in Romania in cazul unui DEFAULT?


falimentul Greciei

Shogunu la 16 Iunie 2011, ora 23:08
este ceva normal...falimentul Greciei ca si cel de prin 2002 al Argentinei si altele...asasinii economici ai Bancii Mondiale si ai FMI si-au facut datoria cu toate ca poarta pantofi rupti in talpa....DAR..va mai urma..Spania,Italia,Portugalia si sa nu uitam chiar in primul rand SUA...care are trilioane de dolari datorie publica si mari datorii catre chinezi...deci...trebe sa trecem de ce se vede ,,la suprafata,,.Este planul Illuminati de a ,,ne pune capastru,, si a ne face sclavi ca si civilizatie DAR...,totul se va prabusi,dolarul si economia americana cel tarziu august-septembrie si de acolo ...intreaga economie mondiala.Si este normal,ea a este din nastere o economie subiectiva si impotriva vietii,a oamenilor si a planetei...ganditi-va ,,totul pentru profit,,netinand cont de oameni,de mediu,de dreptul divin al fiecarei fiinte nascute pe planeta la viata..la minimul supravietuirii nu profitului.
Am increderea ca totul ACUM se va narui si vom renaste puri,buni,iubitori,benefici si vom reconstrui o societate si civilizatie pe baze divine unde omul,mediul si planeta vor fi in primplan....ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU...!!!
Viorel la 18 Iunie 2011, ora 09:49
Ref.Chestionar : Întrebarea - Cât de mari sunt șansele Greciei de a intra în faliment ? este cel puțin idioată dacă nu mai rău
Când vorbești de faliment trebuie să îți pui întrebarea - Cât de mari sunt riscurile ?
Cu astfel de analiti care se încurcă și bâjbâie în a defini situația, nu e de mirare că cei care trebuie să găsească soluțiile crizei sunt în degringolada cauzată de incompetența decidenților ajunși pe posturi prin corupție generalizată.
Atât timp cât corupția unui sistem proliferează cu scopul de a instala în funcțiile isistemului indivizi nepregătiți, incompetenți, inculți, grei de cap, hoți de diplome și licențe, sistemul oricare ar fi el, va cădea și va trage după el și pe alții.
Dinicut la 19 Iunie 2011, ora 00:12
Si uite asa poate ne recuperam rom telecomu ca asa lea trebuit daca sint lacomi
Lidia la 19 Iunie 2011, ora 11:08
e ce germania nu achita datoria fata de grecia?am inteles ca isi recunosc aceasta datorie dar nu fac nimic ca sa o inapoieze sau acesta este motivul pentru ccare madam merkel a mai incetat atacul asupra greciei?

  Inapoi la articolul Grecia asteapta verdictul: Ce se intampla in Romania in cazul unui DEFAULT?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile