Comentarii pe articolul Mirela Iovu nu va mai fi vicepresedinte al CEC Bank


Mirela Iovu nu va mai fi vicepresedinte al CEC Bank

la 20 Iunie 2011, ora 11:28
Cine este de fapt doamna Mirela Iovu? Am cunoscut un domn Iovu (nu-i mi stiu prenumele), fost reprezentantul Curtii de Control Financiar-Bancar in Ministerul Finantelor, ulterior vicepresedinte la BRD si in prezent (de peste 10 ani) lichidator judiciar la firm avocatului Arin Stanescu (omul cu mai multe nume si pasapoarte cum a relatat presa - vezi lichidarea BIR). Este cumva fiica lui? Chiar daca ar fi asa, pe internet am gasit urmatoarea distinctie acordata doamnei Mirela Iovu.


Mirela Iovu, premiata in cadrul galei "Most Admired Business Women Awards 2011"

Marti, 24 mai 2011, in cadrul galei "Most Admired Business Women Awards 2011", doamna Mirela Iovu, vicepresedinte CEC Bank, a primit distinctia "Most Leading Corporate Executive Award", pentru abilitatile de lider si pasiunea cu care ii conduce si inspira pe angajatii CEC Bank.

La inmanarea premiului, doamna Mirela Iovu a declarat: "Imi place sa cred ca pot inspira schimbarea mentalitatii pentru a aduce progres si eficienta in cadrul organizatiei. In urmatorii cinci ani, CEC Bank cu siguranta va continua sa fie o banca de top, cu traditie, dar dinamica, care sa ofere servicii la cele mai inalte standarde de calitate si profesionalism, iar mediul de lucru va fi unul foarte motivant". Totodata a indemnat femeile care isi doresc o cariera de succes sa aiba incredere in fortele proprii, sa fie mai putin modeste si sa lupte pentru idealurile lor.

Cu acest prilej, doamna Vicepresedinte a dedicat premiul tuturor doamnelor si domnisoarelor din Banca, apreciind ca dumnealor merita in aceeasi masura distinctia primita.

Evenimentul, organizat de revista Business Arena, este destinat exclusiv femeilor intreprinzatoare sau care detin pozitii cheie in companii. Premiile recompenseaza creativitatea si abilitatile de management, precum si contributia adusa la succesul companiei.
Si atunci care este motivul pentru care MFP nu i-a mai reinnoit mandatul?

  Inapoi la articolul Mirela Iovu nu va mai fi vicepresedinte al CEC Bank

Setari Cookie-uri