Comentarii pe articolul Doi tineri ofera o replica Random.org: Sistemele de trageri la sorti, "lipsite de transparenta"


De ce e serviciul lor mai bun?

P Razvan la 20 Iunie 2011, ora 15:14
Bine, si ce garanteaza ca antreprenorii nostrii ofera o tragere la sorti mai buna decat a altor firme?

"Imagineaza-ti ca ai trimis un cod de pe produs, ai primit confirmarea ca esti inscris in extragere dar, din cauza unei probleme tehnice, in lista finala numele tau nu apare."
- cat timp excluderea anumitor participanti se face aleator, sansele de castig raman aceleasi.
Preturile par a fi picate din avion, pentru 500 de bilete, tragerea la sorti e 30 de euro, iar pentru o suta de mii, costa 72.
Matei Pavel la 20 Iunie 2011, ora 17:05
Salut Razvan,

Tu spui "cat timp excluderea anumitor participanti se face aleator, sansele de castig raman aceleasi" - chiar si daca sunt 10 premii si deci 10 "sanse" de castig? Odata exclus din lista ai pierdut toate cele 10 sanse la un premiu. Desigur, sunt si foarte multe cazuri in care excluderea nu este facuta aleator ci din cauza unui bug tehnic destul de precis.

Tocmai pentru a evita toate aceste intrebari noi venim cu aceasta solutie prin care orice participant poate verifica exact daca a fost sau nu inscris in tragerea la sorti, asta este de fapt ideea. Orice participant va sti exact daca la momentul extragerii, el era sau nu in lista. Si daca nu a fost, are tot dreptul sa ceara explicatii si despagubiri.

Legat de preturi, cred ca nu ai calculat bine: https://www.tragerilasorti.ro/preturi

Aici este vorba de un transfer de incredere: in loc sa foloseasca fiecare concurs sistemul propriu de extragere, cu problemele si neajunsurile fiecaruia, scopul este ca toate extragerile sa fie efectuate intr-un singur mod, centralizat. In loc sa fie nevoie sa ai incredere in 500 de firme diferite, trebuie sa ai incredere intr-un singur sistem: TrageriLaSorti.ro

O situatie similara este la procesatoarele de plati: in loc sa iti dai datele cardului direct catre fiecare magazin online de unde vrei sa cumperi, ti le dai doar catre ePayment sau MobilPlay.


Matei




  Inapoi la articolul Doi tineri ofera o replica Random.org: Sistemele de trageri la sorti, "lipsite de transparenta"

Setari Cookie-uri