Comentarii pe articolul USL propune Guvern tehnocrat si anticipate. Vezi reactia lui Basescu


Trebuie mentinuta tensiunea.....

Sirbu Viorel la 21 Iunie 2011, ora 15:20
Indiferent de propunerile primite, indiferent de la cine vin ele, cei de la putere, in frunte cu Basescu, isi urmeaza constiincios interesele politice si totodata abat atentia poporului de la problemele traiului cotidian.
http://viorelsirbu.dlb.ro
la 21 Iunie 2011, ora 15:32
Presedintele are dreptate .
Vastel Pascal la 21 Iunie 2011, ora 16:06
Romania are nevoie de stabilitate.
Romanii o duc greu, caci reformele nu au fost facute la timp. Vinovatii sunt inca prezenti in politica romaneasca.
Romanii trebuie sa fie mult mai responsabili, sa accepte ca au deficiente in ceea ce priveste propria lor evaluare.
Romanii au uitat sa fie patrioti, de aceea au aparut aceste "personaje" politice. Romanii sunt cei ce trebuie sa-i sanctioneze pe acesti politicieni.
Romanii sunt influientabili, si au lasat in fata personaje, ce nu au nimic cu interesul tarii, ci doar cu interesele unor grupuri.
Privitor la raspunsul Presedintelui...
DA, Romania are nevoie in continuare de reforme ca de aer.
In concluzie ca un privitor din afara tarii cred ca cei din Opozitie nu sunt pentru avansarea Romaniei, ci doar pentru a pune piedici, nu dau dovada de maturitate politica si nici de patriotism.
Socol Marian la 21 Iunie 2011, ora 17:30
Sunt de acord in totalitate cu parerile exprimate mai sus. Da, dl. Presedinte Basescu de data asta are dreptate. Cu ce ar servi interesele tarii alegeri anticipate anul acesta cand abia incercam sa iesim din criza? Ganditi-va ca sase luni inainte in ministere nu se va mai face nimic iar alte sase luni va dura instalarea noilor ministrii si refacerea prioritatilor de guvernare...dupa "criteriile" noilor veniti. Opozitia de azi este chiar iresponsabila -fiind condusa de doi infantili politici ca dl.Ponta si dl. Antonescu complet in afara modului comstructiv de a face politica si cu un discurs de-a dreptul penibil cantonat in fantezii sexuale la adresa uneia din reprezentantele actualei guvernari. Altceva nu au spus decat atacuri penibile la Presedinte si la dna Udrea.
Oare astia vrem sa conduca tara?
Cu stima,
Marian Socol
Cu stima,
Marian Socol
Draghia Marius la 21 Iunie 2011, ora 18:28
sper ca aveti un umor f dezvoltat , daca imi dati un exemplu de reforma cu cap si coada si ce beneficii au rezultat din acea reforma va dau intru tot dreptate, base este miezu. guvernul are majoritate nimeni nu ii supara cu nimic .
sa va ajut, astept exemple de beneficii din ; legea invatamantului
legea muncii
modif din sanatate
modif din justitie

  Inapoi la articolul USL propune Guvern tehnocrat si anticipate. Vezi reactia lui Basescu

Setari Cookie-uri