Comentarii pe articolul USL propune Guvern tehnocrat si anticipate. Vezi reactia lui Basescu


USL nu a propus nimic

Haitchi Ioana la 21 Iunie 2011, ora 15:34
USL a venit cu o propunere intr-o mapa format A4, cu un continut de 5 pagini. Daca asta inseamna alternativa, inseamna ca eu ca si alegator chiar nu am nici o alternativa la vot.

Doresc sa mentionez faptul ca nu sunt fan Boc sau Basescu insa reorganizarea acestei tari este o prioritate la cel mai inalt nivel. Pe langa faptul ca ar bulversa mafia locala foarte bine "infipta in afaceri", ar da peste cap toate planurile de autonomie ale ungurilor pe judetele Covasna si Harghita. Consider ca aceasta atitudine a maghiarilor a impus de fapt propunerea de reorganizare administrativ teritoriala.

Daca opozitia isi inchipuie cumva ca eu am sa apreciez faptul ca tot timul este "Gigi contra" la tot ceea ce face Basescu si Boc, se inseala amarnic.

Asadar, avand in vedere cele de mai sus, sunt total de acord cu regionalizarea tarii.
Gheorghe Adrian-Florin la 21 Iunie 2011, ora 16:33
Pana acum nu a fost. A devenit prioritate dintr-o data, parca a picat din cer prioritatea asta. Hop a spus Basescu ceva si devine prioritar. Sa-ti spun eu ce e prioritar, consituirea unui Cod Fiscal si Penal valabil cel putin patru ani, nemodificabil prin OU, valabil pentru cateva generatii, ncetarea jafului national de catre cei care sunt la putere si alegerea unor oameni capabili care se ridica deasupra mediocritatii nu retardati care nu stiu ce trebuie facut in tara.
Incredibil cat de naiv poti sa fii!! Ati ales un om care a batut un copil si care vorbeste de parca el nu are parghiile necasare de ca conduce tara.
Socol Marian la 21 Iunie 2011, ora 17:36
Stimate dle Adrian-Florin Gheorghe,
Permiteti o intrebare va rog: Ceilalti care au fost la putere inintea acestora de ce nu au facut ce ziceti dvs. ca e prioritar? Au fost impiedicati de ceva? Era mai corect sa spuneti ca TOATE GUVERNELE care s-au perindat dupa 89 nu au facut ce trebuie nu numai acestia de acum. Ati fi fost mai credibil. Asa v-ati "strpsit" inutil la dna de mai sus.
Putem oare sa fim mai obiectivi si mai atenti cand mergem la vot?
Cu stima,
Marian Socol

  Inapoi la articolul USL propune Guvern tehnocrat si anticipate. Vezi reactia lui Basescu

Setari Cookie-uri