Comentarii pe articolul Cat au castigat romanii in luna mai


"Cat au castigat romanii in luna mai"

Mihai Manolache la 8 Iulie 2008, ora 10:03
Da!!! Dar cat din aceste castiguri raman in buzunarul fiecaruia? Cat se duce pe chirii, rate (cine le are)?
Arthur la 8 Iulie 2008, ora 10:36
Dupa o perioada relevanta de timp in care ritmul de crestere a salariilor va depasi cresterea preturilor, vom putea vorbi despre un salariu mediu "decent" din care sa se poata trai civilizat. Problema la noi este ca odata cu cresterea salariilor, angajatorii obisnuiti cu marje comerciale ridicate, reactioneaza imediat prin cresterea preturilor. Astfel, in Romania s-a ajuns la situatia paradoxala de a avea unul dintre cele mai mici salarii medii din Europa si, totodata, unele dintre cele mai ridicate preturi!
Aliodor Muntean la 8 Iulie 2008, ora 13:32
Si ce facem cu cei ce nu ating nici macar aceste salarii medii??? - statistica e frumoasa insa realitatea e alta ....sunt oameni ce iau sub salariul mediu si asta e ingrijorator - iar cosul lunar estimativ a fost facut aproaspe de salariul mediu asa ca ... trageti voi concluziile ...cum se traieste in Romania de azi....
Ion Anghel la 8 Iulie 2008, ora 13:43
Puteti sa faceti un raport cu cati castiga aceste salari, cati sunt someri, si cati mor de foame?
Sa nu mai vorbesc de pensionari!...
S-a umplut Anglia si Irlanda de CERSETORI rromi care pretind ca sunt ROMANI, in acelasi timp si de romani, care cersesc ca sunt SARACI.
Vale la 8 Iulie 2008, ora 21:49
..cu privire la ce a spus colegul de mai sus. Aliodor, mai bine ar face reportaje si statistici in toata tara nu numai in bucuresti si zonele afilitate bucurestiului...si veti vedea cresterea medie a salariilor in TOATA tara!!!
Carol Dumitru la 11 Iulie 2008, ora 11:19
Cat au castigat romanii in luna mai ? Sau cat au castigat bancile in luna mai dupa saracii romani care nu stiu ce sa mai faca sa traiasca decent !!!!????

  Inapoi la articolul Cat au castigat romanii in luna mai